Tiket dana – srijeda 26.08.2020

Milos
25 kolovoza, 2020
362 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati po četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit.

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru kvalifikacija za evropska takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogodtka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 25.08.2020. godine

Dinamo Brest – Sarajevo, Kvalifikacije za Ligu Šampiona, 26.08.2020

Nama je naprosto bilo ogromno iznenađenje kada je Dinamo Brest uspeo da u prošlom kolu savlada favorizovanu ekipu Astane rezultatom 6-3, te naprosto moramo da ih pratimo in a ovom meču, protiv po nama slabijeg rivala od Astane, koji pritom u svom prvenstvu je odigrao samo četiri utakmice. Ok, ovo je istorijska šansa za Sarajevo, ali isto tako vrlo teško gostovanje u Belorusiju, gde su ekipe u punoj takmičarskoj formi. Utakmica nije dovoljno primamljiva za Tip Dana, ali je dobra da bi se odigrala na tiketu, te je naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Dinamo Brest ML (da Dinamo Brest pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.70

Lokomotiva Zagreb – Rapid Vienna, Kvalifikacije za Ligu Šampiona, 26.08.2020

Lokomotiva Zagreb je imala sezonu iz snova prošle godine, uspeli su da se domognu druge pozicije u šampionatu, čak i da pobede velikog brata Dinamo iz Zagreba, ali ove sezone ih čeka mnogo teži posao, pošto su imali teško leto. Na sve to imaju vrlo opasnog rivala u liku Austrijskog Rapida, koji je ozbiljna ekipa. Kako smatramo da su gosti dosta kvalitetniji, mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Rapid ML (da Rapid pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.70

NK Celje – Molde, Kvalifikacije za Ligu Šampiona, 26.08.2020

Jedna od utakmica koja je jedva ispala iz grupe utakmica koje mogu biti Tip Dana iz prostog razloga što utakmica Kineske lige daju bolju kvotu. Molde je uz Bodo Glimt jedna od dve fantastične ekipe Norveškog šampionata i iako Celje igra na domaćem terenu, smatramo da je Molde mnogo kvalitetniji u ovom momentu, te mislimo da je ovde najbolje odigrati da će gostujuća ekipa pobediti:

Tip: Molde ML (da Molde pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.85

CFR Cluj – Dinamo Zagreb, Kvalifikacije za Ligu Šampiona, 26.08.2020

Bez ikakve sumnje najveći derbi ovog kola koji u Rumuniji igraju CFR Cluj i Hrvatski Dinamo iz Zagreba. Domaća ekipa gotovo da nije imala pauzu između završetka jednog i početka drugog šampionata i možemo reći da su u takmičarskoj formi, a ni Hrvatska ekipa nije odmarala mnogo. Imajući u vidu kako obe ekipe igraju, mi smatramo da je ovde najbolje odigrati:

Tip: BTTS (da obe ekipe postignu pogodak) sa kvotom 1.83

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI MAKSIMALNO 50.6 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Author Milos