Tiket dana – srijeda 27.01.2021

Sportske
27 siječnja, 2021
518 Views
rukomet

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći value bet tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana. Takođe, ovi tiketi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica stipuliše igranje combo tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri rukometne utakmice sa Svjetskog prvenstva u Egiptu za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu da bi se mogla nazvati Tip Dana. Ove utakmice stavit ćemo u klasični combo tiket kod koga je potrebno pogoditi sve tri utakmice da bi tiket bio dobitni.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 27.01.2021. godine

Danska – Egipat, Svjetsko Prvenstvo četvrt finale, 27.01.2021

Danska je u dosadašnjem toku prvenstva reprezentacija koja je pokazala najviše. Stiče se utisak da su nekako sa pola snage došli do šest vezanih uvjerljivih pobjeda i četvrt finala Svjetskog prvenstva u rukometu. Oni su u nekoliko utakmica odmarali najbolje igrače ali su prvenstveno vrhunskom 6-0 odbranom dolazili do uvjerljivih pobjeda te su jedino Katar, koga su pobjedili sa devet i Japan koga su pobjedili sa sedam pogodaka razlike uspjeli zadržati Dansku na manje od deset golova razlike. Zaista je fascinantno sa kojom lakoćom su došli do knockout faze, protiv Hrvatske su odmarali najbolje igrače, koji su navodno imali stomačnih problema ali sigurno da će za današnji susret biti puni snage nakon kraće pause. Sa druge strane reprezentacija Egipta je domaćin ovog šampionata što im neće mnogo pomoći s obzirom da se igra bez prisustva navijača. Oni su prije tri dana igrali izuzetno tešku utakmicu protiv reprentacije Slovenije u kojoj su osvojenim bodom prošli dalje. Ogromna je razlika i u prikazanoj igri i u pojedinačnom kvalitetu igrača na svakoj poziciji između ove dvije reprezentacije te mi iz tog razloga predlažemo da se ovdje odigra:

Tip: Danska (-3.5) – Egypt 1 (da Danska pobjedi sa četiri ili više pogodaka razlike) sa kvotom 1.75

Španjolska – Norveška, Svjetsko Prvenstvo četvrt finale, 27.01.2021

Duel dvije vrhunske reprezentacije koje su sigurno u užem krugu favorita i sigurno u najjavi najkvalitetnija utakmica u dosadašnjem toku prvenstva. Španjolska je bez većih problema došla do četvrt finala ali ipak nisu pokazali ono što se od njih očekivalo. Remi sa Brazilom i izuzetno teška pobjeda nad “mršavom” Poljskom te odbrana ispod njihovog nivoa je nešto što pred današnji dvoboj ne ulijeva mnogo povjerenja. Norveška je na ovo prvenstvo došla kao najveći favorit uz reprezentaciju Danske te su reprezentacija koja sigurno uz Dansku ima najkvalitetnije pojedince. Ipak, oni su izgubili prvi susret sa Francuskom ali u tom susretu je Paradin zaključao svoja vrata. Osim toga, osim Sagosena, koji je najbolji igrač svijeta i lider ove reprezentacije, nitko nije igrao tu utakmicu na nivou. Ipak, to je bila prva utakmica na prvenstvu nakon koje su i ostali bekovi podigli nivo svoje igre. Norveška je sa kvalitetnijom igrom ostalih bekova “prodisala” i vezala pet uzastopnih pobjeda. Oni imaju kvalitetnije pojedince, igraju vrhunski rukomet posljednjih nekoliko utakmica i Španjolska ih uz ovakvu odbranu sigurno neće moći zaustaviti, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Pobjeda Norveške sa kvotom 1.85

Francuska – Mađarska, Svjetsko Prvenstvo četvrt finale, 27.01.2021

Francuska je na ovom prvenstvu nekako isuviše tiho upisala šest pobjeda. Nisu to bile uvjerljive pobjede ali oni su igrali onoliko koliko im je trebalo. U posljednjoj utakmici protiv Portugala su pokazali koliku snagu posjeduju kada su jednu izuzetno kvalitetnu reprezentaciju savladali sa devet golova razlike. Francuska ima najmanje dva vrhunska igrača na svakoj poziciji i to je, uz vrhunsku igru u odbrani, njihova najveća snaga. Jednostavno mogu da rotiraju i u svakom sastavu mogu parirati najjačim reprezentacijama svijeta. Upravo će mnoštvo rotacija u dosadašnjem toku prvenstva biti od velike koristi jer će svi igrači pred današnju utakmicu biti odmorni. Mađarska je nakon pet vezanih pobjeda doživjela težak poraz protiv Španjolske. Ipak, mnogi polemišu da su u tom susretu igrali ispod nivoa i prepustili pobjedu Španjolskoj kako bi izbjegli Norvešku u knockout fazi. Bez obzira na to Mađaraska osim Njemačke koja je odigrala katastrofalno prvenstvo nije imala niti jednog vrhunskog protivnika osim Španjolske. Sigurno da Francuska ima mnogo kvalitetniju momčad i veće iskustvo igranja završnica prvenstava pa predlažemo da se odigra:

Tip: Pobjeda Francuske sa kvotom 1.35

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 4.37, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 43.7 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske