Tiket dana – subota, 01.01.2022.

Dusan
31 prosinca, 2021
623 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za subotu 01.01.2022. godine

13:30 Thailand – Indonesia, AFF Suzuki Cup

Ovogodišnje izdanje Suzuki Cup-a je došlo do samog kraja, i u sobtu 01.01.2022 će Thailand i Indonesia odigrati revanš meč finala. Prvi susret odigran 29.12.2021 je pripao fudbalerima Thailand-a koji su bili uspešniji sa 4:0.

Ako je neka reprezentacija zaslužila šampionski pehar, onda su to igrači Thailand-a, koji su tokom čitavog takmičenja ostavili utisak najkvalitetnije i najdominantnije reprezentacije, i jedini meč na kojem nisu došli do pobede je bio revanš meč polfinala sa Vietnam-om koji je završen 0:0. S druge strane Indonesia je imala i dobre i loše momente na ovom takmičenju, i na osnovu svega prikazanog ne bi bilo zasluženo da su kojim slučajem nakon prvog meča bili na korak do titule.

U duelu sa Thailand-om su kontrolisali loptu samo 33% i dozvolili su protivniku čak 19 šuteva na gol, što je jednostavno previše. Revanš duel bi trebao da bude revijalnog karaktera, jer ne vidimo kojim čudom Indonesia može anulirati deficit iz prvog meča, i zato ovde tipujemo na nešto manji broj golova.

Under 3 goals / 1,58  22bet

16:00 Watford – Tottenham, England 1

Ekipa Watford-a se nalazi u opasnoj zoni, i imaju samo dva boda viška u odnosu na prvi tim “ispod crte”, a trenutno zauzimaju 17. mesto na tabeli sa samo 13 osvojenih bodova nakon 17 odigranih mečeva.

Skromni učinak od 4 pobede, 1 remija i 12 poraza propraćen je uz 22 postignuta i 35 primljenih golova, i sa preko 2 primljena gola po meču Watford ima jednu od najslabijih odbrana u ligi. S druge strane Tottenham je na poziciji broj sedam na tabeli , i nakon 17 odigranih mečeva imaju 30 osvojenih bodova.

Ono što je neuobilajno za gostujući tim je veoma skromna gol razlika od 22 postignuta i 20 primljenih golova, a prethodnih sezona smo navikli da popularni Spurs-i igraju mnogo efikasnije. Tottenham juri četvrto mesto, i trenutno zaostaju 5 bodova za Arsenalom, tako da je suvišno govoriti o imperativu pobede u duelu sa Watfordom.

S druge strane, Watfordu počinje polako da gori pod nogama, obzirom da su konkurentni u borbi za opstanak polako počeli da osvajaju bodove, tako da je došlo krajnje vreme da se serija poraza konačno prekine. Domači tim ima dosta problema sa izostancima igrača, pa baš iz tog razloga verujemo u dosta mirniji tempo meča. Tottenham je svakako favorit, ali očekujemo da će na ovom meču malo teže doći do željena tri boda.

Under 3 goals / 1,63  22bet

16:00 Forest Green – Stevenage, England League Two

Prvoplasirani Forest Green će nakon skoro 3 nedelje pauze na svom terenu u subotu dočekati jednu od ekipa sa dna tabele League Two, i to Stevenage. Forest Green je na 20 odigranih mečeva uspeo da osvoji 44 boda, i uoči ovog meča imaju 4 boda više u odnosu na drugoplasirani Northampton. Najdominantniji su tim u ligi po više parametara, a najuočljivija je gol razlika od 43 postignuta i samo 20 primljenih golova.

Moramo reći da su taj saldo značajno popravili u poslednja dva kola, kada su ukupno postigli čak 9 golova, a zanimljivo je da su duel sa Oldhamom završili rezultatom 5:5. U goste im Stevenage koji zauzima 21. mesto na tabeli sa samo 20 osvojenih bodova iz 22 odigrana meča. Za Stevenage nije dobro to što imaju samo 3 boda više u odnosu na poslednjeplasirani Oldham, a i na poslednjih pet mečeva u ligi su uspeli samo tri puta da remiziraju.

Imaju veoma skromnu golgetersku liniju, obzirom da su do sada postigli svega 16 golova, i po svemu sudeći bodove u borbi za opstanak će morati da osvajaju kvalitetnijom igrom u defanzivi. Kako je ovo domaćoj ekipi prvi takmičarski meč nakon skoro 3 nedelje, tu vidimo šansu za ekipu Stevenage-a da dođe do eventualnog boda.

Kako gosti imaju problema sa postizanjem golova, očekujemo da maksimalno uspore ritam meča, što bi trebalo rezultirati manjim brojem golova na ovoj utakmici. Pet od poslednjih sedam međusobnih duela ovih ekipa je završeno sa najviše 2 postignuta gola.

Under 3 goals / 1,54  22bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA, ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 3.97, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 4 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan