Tiket dana – subota 01.04.2023.

Srba331
1 travnja, 2023
2064 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.


Naš tiket dana za subotu 01.04.2023 sastoji se od tri utakmice sa ukupnim koeficijentom 7,45 ( preporuka je odigrati sistem 2/3 ). Pored glavnog tiketa imamo i tiket za popularno “duplanje” sa koeficijentom 2,46.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

15:30 Freiburg vs Hertha, Bundesliga

Domaći se bore za Ligu Šampiona dok gosti očajnički žele da pobegnu iz zone ispadanja, tako da bi ovo trebala biti dinamična utakmica. Freiburg kod kuće postiže 1.75 golova prosečno po meču, dok su utakmice ekipe iz Berlina u gostima sa tačno 3 gol prosečno, tako da nam se ovde sviđa klađenje na golove. I jedni i drugi će odigrati otvorenije, a uz ove brojeve koeficijent od preko 2 je svakako vredan rizika klađenja na barem 3 gola.

Pritom, istorija međusobnih duela pokazuje da su dueli Freiburg-a i Hertha-e prilično efikasni, tako da su naš izbor za ovu utakmicu golovi.

3+ @ 2.02

18:30 Chelsea vs Aston Villa, Premier Liga

I jedni i drugi imaju devet bodova manje od petoplasiranog Newcastle-a, tako da šanse i dalje postoje. Iako je Chelsea uspeo da podigne formu u poslednje vreme, moramo reći da njihov ofanzivni učinak nije na zadovoljavajućem niovu, naročito ako uporedimo njihov ofanzivni potencijal i broj golova koji su postigli.

Aston Villa ima 3 pobede na poslednja 4 meča, tako da je sigurno da će Chelsea imati znatno teži zadatak nego što se to očekuje. Trenutno obe ekipa mogu postići ali i primiti gol, što je uz blagu prednost ekipi Chelsea i najrealnije očekivati. Mi se uz to nadamo da će golovi biti pravilno raspoređeni, a tradicija međusobnih duela pokazuje da se to veoma često dešavalo.

1 poluvreme 1-3 & 2 poluvreme 1-3 @ 2.05

20:45 Juventus vs Verona, Serie A

Da fudbalski savez Italije Juventusu nije oduzeo 15 bodova, ekipa trenera Allegri-ja bi u ovom trenutku bila drugoplasirani tim u Serie A. Uprkos tom hendikepu, Juventus je sakupio 41 bod, i 11 kola pre kraja ima samo 7 bodova manje od četvrtoplasiranog AC Milan-a koji igra zaista očajno u poslednje vreme.

S druge strane Verona se grčevito bori za opstanak, i trenutno ima 5 bodova manje od prvog tima “iznad crte”. Gosti imaju velikih ofanzivnih problema obzirom na samo 22 postignuta gola do sada, tako da će defanzivni segment igre biti njihov prioritet protiv Juventusa.

Ovo će biti prva utakmica za oba tima nakon pauze, tako da ne treba očekivati previše brz ritam. Očekujemo pobedu Juventusa, uz najviše 2 postignuta gola na meču.

0-2 gola @ 1.80

Koeficijent: 7,45 ( preporuka je odigrati ovaj tiket u sistemu 2/3 )

Kladionica: Maxbet

TIKET 2

18:30 Cadiz vs Sevilla / X2 @ 1.40

20:00 Vojvodina vs Partizan / 0-3 gola @ 1.32

21:00 Rennes vs Lens / 0-3 gola @ 1.33

Koeficijent: 2,46

Kladionica: 22BET

10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.