Tiket dana – subota 01.10.2022 .

Srba331
1 listopada, 2022
1713 Views
tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Ljubitelji klađenja konačno su dočekali nastavak natjecanja u nogometnim prvenstvima diljem Europe, a tim smo povodom pripremili i jedan veoma zanimljiv listić. Ovaj put izdvojili smo tri utakmice s ukupnim koeficijentom 5,67.

Evo naših predloga za Tiket Dana za Subotu 01.10.2022 godine

Liverpool vs. Brighton, England Premier League, 16:00 CET

Prije početka sezone Liverpool je bio jedan od glavnih kandidata u borbi za naslov u Premier ligi, no već nakon 6 odigranih kola prilično su daleko od vrha ljestvice. Imaju samo 9 bodova, i trenutno zaostaju 9 bodova za prvoplasiranim Arsenalom, tako da je Liverpool u situaciji da nema prostora za neuspjeh.

S druge strane, Brighton je odlično ušao u novu sezonu, te sa 13 bodova zauzima četvrto mjesto na tabeli. Primili su samo 5 golova pa je jasno da se radi o vrlo discipliniranoj momčadi.

Liverpool je prošle sezone bio poznat po odličnoj obrani, a da bi se uključio u borbu za vrh ljestvice morat će se vratiti u onaj ritam iz prošle sezone.

Obje momčadi postižu gol – ne (1.95)

https://twitter.com/LFC/status/1575919658187640834?s=20&t=vE7tsTaUIgGEgoMMOSeMaw

Exeter vs. Bristol Rovers, England League One, 16:00 CET

Domaćin ima samo tri boda manje od posljednje momčadi iz play-off zone, pa ne treba sumnjati u motivaciju da u dvoboju protiv Bristol Roversa krenu po sva tri boda.

No, ove sezone igraju prilično promjenjivo i ne uspijevaju “uhvatiti” željeni ritam, pa vidimo šansu za gostujuću momčad. Bristol je trenutno u zoni ispadanja i prijeko su mu potrebni bodovi.

No, ove sezone imaju dosta problema u obrambenom segmentu igre, što najbolje pokazuje čak 20 primljenih golova u 10 odigranih utakmica. I jedni i drugi će ovdje ići na sva tri boda, s tim da su domaći kvalitetom i formom puno bliži pobjedi pa vjerujemo u dinamičniji tijek igre, a samim tim i u golove.

Golovi u oba poluvremena – da (1.67)

https://twitter.com/OfficialECFC/status/1575928926853013504?s=20&t=O2JHqvb0Q1zL5fDWwE3heA

Inter vs. AS Roma, Italy Serie A, 18:00 CET

Obje momčadi pretrpjele su poraze prije reprezentativne stanke, pa će i jedni i drugi željeti da spreče nastanak niza negativnih rezultata. Inter je jedna od rijetkih momčadi u Serie A koja igra vrlo otvoreno, a to se najbolje vidi po gol-razlici 13:11.

Činjenica da imaju zaista izvrsnu ofenzivnu kvalitetu nije sporna, ali to nikako ne uspijevaju materijalizirati. Roma je u ovu sezonu ušla s velikim ambicijama ali i ozbiljnim pojačanjima, a s obzirom na trenutnu poziciju na tablici možemo reći da su totalno podbacili.

Ali Mourinho je trener poznat po tome što motivira svoje igrače protiv mnogo boljih protivnika, i nećemo se iznenaditi ako Roma protiv Intera odigra najbolju utakmicu ove sezone.

Njihovi međusobni dvoboji tradicionalno su vrlo uzbudljivi i s puno golova, a s obzirom da se i jedni i drugi bore za najviši plasman, ovdje nam se golovi čine kao najsigurnija opcija.

Golovi u oba poluvremena – da (1.74)

https://twitter.com/Inter_en/status/1575570935503003653?s=20&t=s7rhrKXyUjB_fFTXsALzSw

Ukupni koeficijent: 5.67

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.