Tiket dana – subota 02.07.2022.

Dusan
2 srpnja, 2022
848 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa.

Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tri fudbalska meča iz Belorusije, Norveške i Brazila su našla mesto na našem tiketu dana, a koeficijent od preko 5 u potpunosti opravdava vrednost opklada koje se nalaze na tiketu.

Evo naših predloga za Tiket Dana za subotu 02.07.2022 godine

16:00 Belshina vs. Arsenal Dzyarzhynsk, Belarus Vysshaya Liga

Gosti su nakon četiri uzastopna poraza u prošlom kolu uspeli da dođu to trijumfa, i to rezultatom 3:2 protiv ekipe Slaviy Mozyr. To im je ulilo nadu da se konačno mogu pokrenuti i pokušati da pobedgnu iz opasne zone. Belshina ima 7 bodova više od prvog tima u opasnoj zoni, tako da je za sada mirna po pitanju borbe za opstanak.

Iako su ekipa prosečnog kvalieta, zanimljiv je podatak da su sa 2.8 golova prosečno po meču treća najefikasnija ekipa u šampionatu, a kada na to dodamo i podatak da odbrambeni kvaliteti Arsenala nisu previše dobri, klađenje na golove nam deluje kao izgledna opcija.

Over 2.5 / 2.08

18:00 Odd vs. Bodo/Glimt, Norway Eliteserien

Nakon prilično slabog starta, deluje da je ekipa Bodo/Glimt-a konačno ušla u ćeljeni ritam. Uoči ovog meča imaju samo 8 bodova manje od prvoplasiranog Lillestrom-a, tako da je sada borba za Evropu veoma izgledna. Do prošlog kola su bili najefikasnija ekipa u ligi, a onda su u duelu protiv Aalesunda postigli samo 2 gola, iako je subjektivni osećaj da su veoma lako “mogli brojati do 5”.

Gostuju ekipi Odd-a koja se ove sezone prilično muči u ofanzivnom segment u igre, što se itekako odrazilo na njhov plasman na tabeli. Odd je trenutno desetoplasirana ekipa, i podjednako su udaljeni od borbe za Evropu i borbe za opstanak, pa je lako zaključiti da će sredina tabele biti njihov maksimum ovog puta.

Gostima su bodovi mnogo potrebniji pa zato očekujemo da će ponovo napadači Bodo-a imati “Pune ruke posla”, i da protiv Odd-a neče promašivati kao u meču protiv Aalesunda.

Bodo/Glimt Over 1.5 / 1.60

 

21:30 Fluminense vs. Corinthians, Brazile Serie A

Fluminense se nalazi u vrhu tabele, ali će veoma teško biti u prilici da se ozbiljnije uključi u borbu za titulu. Uoči ovog meča Fluminense zauzima šestu poziciju na tabeli, sa 21 osvojenim bodom nakon 14 odigranih mečeva. U proteklom periodu su počeli da igraju dosta ofanzivnije, što najbolje pokazuje podatak da su na prethodnih 5 mečeva postigli 8 golova.

Verujemo da će pokušati da iskoriste umor gostujuće ekipe, koja u poslednje vreme ima dosta problema sa realizacijom. Gosti su na poslednjih 5 mečeva su doživeli čak 3 neuspeha, i tako ugrozili svoje šanse za osvajanje titule. Ovo će im biti treća utakmica u proteklih 7 dana, tako da verujemo da će posledice umora biti jasno vidljive.

BTTS NO / 1.56

 

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 5.19, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 5 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan