Tiket dana – subota 02.10.2021.

Dusan
2 listopada, 2021
398 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 02.10.2021. godine

Grasshopper – St.Gallen, Švajcarska Prva Liga, 02.10.2021

Švajcarska Prva Liga je ove sezone jedna od najzabavnijih liga za gledanje, pošto sve ekipe igraju vrlo ofanzivno, a odbrane im nisu jača strana. Upravo iz tog razloga je Švajcarska jedna od liga gde u najvećem procentu dolazi igra BTTS, ili po našem GG (da obe ekipe postignu pogodak). Ove dve ekipe koje se sastaju danas su vrlo zahvalne za ovu igru, pošto su domaćini na poslednjih 8 utakmica čak 6 puta ulazili, dok su gosta od 8 utakmica čak 7 puta ušli u GG, te mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: GG (da obe ekipe postignu pogodak na meču) sa kvotom 1.63

Ujpest – Gyrmot, Mađarska NB1 Liga, 02.10.2021

Kada igramo Mađarsku NB1 ligu, obično se fokusiramo na golove, ali u ovoj situaciji idemo na konačan ishod, iz prostog razloga što je jedna ekipa dosta kvalitetnija od druge. Ujpest je velikan koji trenutno tavori na dnu tabele i po svaku cenu su im potrebni bodovi, dok je gostujuća ekipa jedna vrlo skromna ekipa koja će sasvim sigurno da se bori za opstanak ove godine. Od kada su marketi otvorili kvote, ista je na pobedu domaćina pala sa 1.85 na 1.60, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Ujpest (da domaćin pobedi na meču) sa kvotom 1.60

Sogndal – Jerv, Norveška OBOS Liga, 02.10.2021

Jedna od liga koja nije počela pre par nedelja, već je odigrano gotovo pola prvenstva. Ove dve ekipe se nalaze u gornjem delu tabele, domaćin je peti, dok su gosti na trećoj poziciji. Ono što je specifično za njih je da postižu dosta golova, ali isto tako i primaju dosta pogodaka. Zbog svega ovoga mi predlažemo da se odigra:

Tip: GG (da obe ekipe postignu pogodak na meču) sa kvotom 1.62

Nykobing – Helsingor, Danska Prva Divizija, 02.10.2021

Sasvim je jasno da je na ovom meču Helsingor blagi favorit, pošto se trenutno nalaze na prvoj poziciji, ali domaća ekipa je vrlo nezgodna prvenstveno na svom terenu gde ove sezone imaju čak 13 postignutih pogodaka na pet susreta. Danska druga liga je jako dobra za golove. Zbog svega napisanog mi smatramo da treba igrati:

Tip: GG (da obe ekipe postignu pogodak na meču) sa kvotom 1.60

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan