Tiket dana – subota 04.02.2023

Srba331
4 veljače, 2023
1465 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za subotu 04.02.2023 sastoji se od četiri nogometne utakmice. Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

17:30 Slaven Belupo vs Dinamo Zagreb, Croatia HNL

Dinamo Zagreb dominira na gotovo svakoj utakmici u domaćem šampionatu, ali nikako ne uspeva da to materijalizuje na pravi način. Moramo reći da nam nedostaju njihove ubedljive pobede, a odličnu priliku da započnu niz takvih pobeda imaćem protiv ekipe Slavena. Slaven je ekipa koja nije pobedila dosta dugo, i koja ove sezone ima dosta ofanzivnih problema. Iako problemi van terena muče Dinamo trenutno, mišljenja smo da će gosti nastaviti tradiciju laganih trijumfa protiv Slavena ( na 4 od poslednjih 5 međusobnih duela Dinamo je postizao najmanje 3 gola ).

Dinamo i 2+ golova na meču @ 1.90

https://twitter.com/gnkdinamo/status/1619396667224264705?s=20

16:00 Manchester United vs Crstal Palace, Premier League

Domaći žele u Ligu Šampiona, a da bi se to desilo, gubitak bodova protiv slabijih timova je nedopustiv. United je vezao dva neuspeha, što znači da je kranje vreme za reakciju. Ipak, moraće biti maksimalno koncentrisani, jer ih je nedavno Crystal Palace na svom terenu negativno iznenadio. Gosti nemaju pobedu na poslednja 4 meča, tako da će i oni biti motivisani da pokušaju trijumfovati, što nam garantuje veoma otvorenu a nadamo se i efikasnu utakmicu.

3+ golova @ 1.90

https://twitter.com/ManUtd/status/1621734291632951302?s=20

21:00 Betis vs Celta Vigo, La Liga

Borio se Betis protiv Barcelone, ali ipak nedovoljno. Presudan je bio individualni kvalitet igrača Barcelone, tako da je Betis tim porazom “pao” na šesto mesto. Cilj je plasman u Ligu Šampiona, a kako je Atletico Madrid udaljen samo 3 boda, mišljenja smo da situacija nije kritična i da se Betis brzo može vratiti u prepoznatljivi ritam. Celta igra užasno loše u gostima, što bi domaćima trebalo olakšati posao. Betis je izuzetno opasna kod kuće, i očekujemo da će to večeras i pokazati.

Betis 1 @ 2.19

https://twitter.com/RealBetis_en/status/1621478399536406528?s=20

18:00 AS Roma vs Empoli, Serie A

Roma je ove nedelje eliminisana iz Coppa Italia, ali kako je Mourinho odlučio da Dybala i Abraham meč započnu sa klupe, jasno je da su misli u tom meču bile okrenute ka subotnjoj utakmici protiv Empolija. Roma je nikad bliže dugo željenom plasmanu u Ligu Šampiona, ali će morati da budu veoma oprezni u nastavku sezone, jer je konkurencija zaista velika. Ono što ih odlikuje je gvozdena odbrana kod kuće, koja je primila samo 5 golova na 9 utakmica. Mourinho je majstor za taktiku, i nimalo se nećemo iznenaditi ako domaći tim na ovoj utakmici u potpunosti “zatvori” goste i zagospodari terenom. Roma odavno nije primila 2 gola na 2 uzastopne utakmice, i to bi se lako moglo promeniti danas. Verujemo u potpunosti u defanzivne sposobnosti domaćeg tima.

Empoli ne daje gol @ 2.05

https://twitter.com/OfficialASRoma/status/1621575248113029122?s=20

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Kladionica: 22bet

OSTALI PREDLOZI

Newcastle vs West Ham Under 2.5 @ 1.80

Rotherham vs Sheffield Utd 2 @ 1.70

Elche vs Villarreal 2 @ 1.75

Cremonese vs Lecce 1+&1+ @ 2.15

Sportivo Trinidense vs Cerro Porteno Under 2.5 @ 1.90

PSG vs Toulouse BTTS NO @ 2.15

Radnički Niš vs Mladost 1 @ 1.85

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.