Tiket dana – subota 05.12.2020

Milos
5 prosinca, 2020
625 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 05.12.2020. godine

Santos – Palmeiras, Brazil Serie A, 05.12.2020

Već nekoliko puta ove sezone smo igrali na utakmice Brazilskog prvenstva i imali smo lep uspeh, posebno na marketu da oba tima postignu pogodak. Danas se u mini derbiju sastaju dve ekipe koje su igrale Copa Libertadores u midweeku i koje bi mogle malo rotirati svoje timove. Kada se dešava rotacija, onda odbrane vrlo često nisu na visini zadatka, a imajući u vidu da se ove radi o dve kvalitetne ekipe zbog toga smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: BTTS (da obe ekipe postignu pogodak na meču) sa kvotom 1.95

Chelsea – Leeds Utd, England Premier League, 05.12.2020

Ovo zaista ne bi trebalo da bude utakmica o kojoj se previše razmišlja, jer ovde igraju dve ekipe koje obožavaju da igraju na gol više. Chelsea je u midweek igrala protiv Seville u Španiji i naprosto su pregazili domaćina rezultatom 4-0, a već dva dana kasnije moraju da igraju protiv potentne ekipe Leedsa. Gosti mogu da se nadigravaju sa svakom ekipom u Premier League, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka) sa kvotom 1.50

Freiburg – B.Moenchengladbach, Nemačka Bundesliga, 05.12.2020

Da su normalne okolnosti ovo bi bila utakmcia da se igra čista dvojka i da se ne razmišlja, međutim gosti se nalaze između dve utakmice Lige Šampiona, a sledeći midweek igraju odlučujuću utakmicu u tom takmičenju te je za očekivati da bi mogli da tankuju ovaj meč. Ipak, Freiburg nije neka marka u Nemačkom prvenstvu te mi ovde mislimo da je ovde najbolje odigrati da će biti više od dva gola i da će obe ekipe postići pogotak:

Tip: BTTS & Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu pogodak i da bude tri ili više pogodaka) sa kvotom 1.90

Juventus – Torino, Italia Serie A, 05.12.2020

Ovo je veliki derbi grada Torina, mada ruku na srce već godinama navijači Torina mogu sa setom da gledaju kako Juventus dominira kako gradom, tako i državom. I ove godine teško da Torino može da pomrsi račune Staroj Dami, ali i pored toga treba imati u vidu da je Juve u teškoj seriji mečeva, pa idemo na golove, te smatramo da treba igrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu četiri ili više pogodaka) sa kvotom 1.53

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM 3.20 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

Author Milos