Tiket dana – subota 06.07.2024

Alex
6 srpnja, 2024
1352 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušasamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za subotu 06.07.2024. odabrali smo dva košarkaška i jedan fudbalski događaj. Ukupna kvota kada je tiket dana u pitanju je 6.43.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 06.07.2024. godine.

TIKET DANA 06.07.2024

22bet

17:30 – Bahamas vs Lebanon

Košarkaši Libana su već napravili ogromnu senzaciju plasmanom u polufinale kvalifikacijskog turnira u Španjolskoj. Ali, mišljenja smo da će njihovo učešće biti završeno u ovoj fazi natjecanja. Jednostavno, Bahami predvođeni Aytonom, Hieldom i Gordonom su prejaki za ovu azijsku reperzentaciju.

Bahamas -24.5 @ 1.86

20:30 – Finland vs Spain

Finci su demonstrirali solidan nivo kvalitete u grupnoj fazi. Oni su pružili solidan otpor Bahamima, a svladali su veoma dobre Poljake. Ipak, vjerujemo da će Španjolska biti prevelik zalogaj za njih. Štaviše, očekujemo dominantnu pobjedu pulena Sergia Scariola.

Spain -16.5 @ 1.86

21:00 – Netherlands vs Turkey

Turci su najveće iznenađenje Europskog prvenstva. Plasmanom među osam najboljih momčadi na turniru oni su već napravili veliku stvar. Iako neće previše respektovati rivala, vjerujemo da su im male šanse za pobjedu u četvrtfinalu. Nizozemci igraju jako lep i atraktivan nogomet i očekujemo da to ponovo pokažu u subotu. Očekujemo pobjedu Nizozemske sa bar dva postignuta gola.

Netherlands To Win And Total > 1.5 – Yes @ 1.86

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

TIKET DANA 06.07.2024

17:30 – Bahamas vs Lebanon / Bahamas -24.5 @ 1.86

20:30 – Finland vs Spain / Spain -16.5 @ 1.86

21:00 – Netherlands vs Turkey / Netherlands To Win And Total > 1.5 – Yes @ 1.86

Vrijeme početka prve utakmice: 17:30

Ukupni koeficijent: 6.43 (Preporučujemo ov aj tiket dana kao sistem 2, 3/3)

Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Subota 06.07.2024) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica: 22BET

Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.