Tiket dana – subota 06.02.2021

Milos
5 veljače, 2021
429 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana. Takođe, ovi tiketi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica stipuliše igranje combo tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 06.02.2021. godine

Freiburg – Borussia Dortmund, Nemačka Bundesliga, 06.02.2021

Jedna od utakmica Nemačke Bundeslige koja sutra obećava da bi mogla biti ultra zanimljiva je svakako i ona koja se igra na stadionu Schwarcwald, gde domaća ekipa Freiburga, dočekuje favorizovane goste iz Dortmunda. Domaći su vrlo opasni i efikasni na svom terenu, a poznato je kako je napad Dortmund ubitačan ove sezone, stoga mi smatramo da je najbolje odigrati:

Tip: GG i 3+ (da bude 3 ili više pogodaka i da obe ekipe postignu pogodak na ovom meču) sa kvotom 1.82

MTK Budapest – Ujpest, Mađarska NB1, 06.02.2021

Domaća ekipa nije u super formi, ali gledajući kako gosti igraju zaista ne bi trebalo da bude problema ovde i nikako nam nije jasno zašto kvota na domaću ekipu raste. Ujpest se nalazi u ubedljivo najgoroj formi trenutno u Mađarskoj, dok su domaćini na prošloj utakmici izvojevali odličnu pobedu na gostovanju Kisvardi. Kao što rekosmo kladionice spuštaju kvotu na goste, ali mi imamo poverenja u domaću ekipu, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: MTK Budapest (da domaća ekipa pobedi na ovom susretu) sa kvotom 1.72

PSV – Twente, Holandska Prva Liga, 06.02.2021

Duel dve ekipe koje se nalaze u samom vrhu tabele i koje su vrlo efikasne, pošto je PSV do sada postigao 46 pogodaka, a Twente 33. Iako je ovo derbi vrha tabele, PSV je favorit, ali mi smatramo da gosti mogu bar jednom da postignu pogodak, a kako se očekuju golovi, mi predlažemo da se odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.50

Alloa – Queen of South, Škotska Druga Liga, 06.02.2021

Ovo je duel dve ekipe koje se nalaze pri dnu druge lige Škotske, ali i dve ekipe koje su vrlo efikasne, jer imaju prilično loše odbrane. Alloa na svom terenu igra prilično otvoreno, a kada pogledamo koliko golova pada na utakmicama opvih ekipa, mi smatramo da treba igrati:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.70

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM 3.98 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos