Tiket dana – subota 07.11.2020

Milos
6 studenoga, 2020
600 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki dan kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru različitih svetskih liga, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 07.11.2020. godine

Soligorsk – BATE Borisov, Belorusija Prva Liga, 07.11.2020

Veliki derbij Beloruskog šampionata koji će možda biti i odlučujući kada se bude rešavalo o sledećem šampionu ove države. Naravno pošto je derbi u pitanju, kladionice su odlučila da će podići kvotu na igru 3+, jer se očekuje da će ove dve ekipe igrati strpljivo i na rezultat. Međutim, ako ste gledali prvi susret ove dve ekipe, onda ste mogli videti da je ta utakmica završena rezultatom 2-2, ali isto tako da je bila prepuna skandaloznih odluka sudija. Ove dve ekipe generalno imaju strašne napade, a odbrana, pogotovo BATE Borisov je vrlo traljava ponekad, te često primaju amaterske golove. Imajući u vidu kako ove ekipe igraju, mi smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka) sa kvotom 2.10

America de Cali – Millinarios, Kolumbija Prva Liga, 08.11.2020

Približava se kraj prvog dela šampionata u Kolumbiji i nekoliko timova se bori za sam vrh. Jedna od tih ekipa je i America de Cali, koja se nalazi na 4-toj poziciji sa samo 4 boda manje od prvoplasirane ekipe. Ovaj tim ove sezone igra fantastično na domaćem terenu, gde imaju 7-1-0 rekord do sada. Gosti sa druge strane nemaju nekih šansi za vrh, a njima je prevashodno važno kako igraju u Copa Sudamericana. Baš zbog tog takmičenja su odigrali čak 3 utakmice u samo 9 dana i vrlo je verovatno da su prilično umorni, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: America de Cali -0.5AH (da domaćin pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.90

Parma – Fiorentina, Italija Serie A, 07.11.2020

Kladionice nikako da shvate da je Parma sa promenom trenera kompletno promenila i stil igre i da nisu više ona defanzivna ekipa koja su bili ranije. U subotu im u goste dolazi ekipa Fiorentine, koja je i sama vrlo sposobna da postiže golove, ali isto tako ima pomalo traljavu odbranu. Naime, na poslednjih pet utakmice obe ove ekipe su 4 puta išle preko granice od 2 gola, te ne postoji niti jedan razlog da se smatra da će ovde biti viđen dosadan meč. Mi mislimo da je ovde najbolje odigrati da će biti više od dva gola na utakmici.

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola) sa kvotom 1.66

Alanyaspor – Trabzonspor, Turska Prva Liga, 07.11.2020

DOmaća ekipa je fantastično krenula u ovu sezonu i sa pravom se nalaze na drugoj poziciji šampionata odmah iza Fenerbahcea. Ekipa je posložena za igranje Evrope, iako se nisu uspeli kvalifikovati svoju snagu pokazuju u domaćem šampionatu. U ovom kolu u goste im dolazi ekipa Trabzonspora, koja nikako nije dobro počela šampionat i koja se trenutno nalazi pri samom dnu tabele. Na sve to gosti nemaju ni trenera, te smatramo da je najpametnije ovde odigrati:

Tip: Alanyaspor -0.5AH (da domaćin pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.77

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM 5.26 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA MOŽETE DOBITI SASVIM SOLIDAN IZNOS UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos