Tiket dana – subota 10.04.2021

MilosNS
9 travnja, 2021
605 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 10.04.2021. godine

MOL Fehervar – Ujpest, Mađarska NB1 Liga, 10.04.2021

Ukoliko nas pratite redovno onda sasvim sigurno znate da je Mađarska Prva Liga jedna od nama omiljenih liga, posebno kada se radi o igri na golove. Sve ekipe ovog šampionata igraju ofanzivno i vrlo često se vidi veliki broj pogodaka na utakmicama NB1 lige. MOL Fehervar je favorit na ovom meču, ali Ujpest je ekipa koja igra vrlo atraktivan i ofanzivan fudbal, a na njihovim utakmicama u proseku ove sezone pada 3.30 golova, te mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.55

Kustosija – Osijek II, Hrvatska Druga Liga, 10.04.2021

Privodi se kraju takmičenje u Hrvatskoj Drugoj Ligi, a ove dve ekipe su se izdvojile po tome da igraju vrlo defanzivne mečeve i da na njihovim utakmicama vrlo često bude mali broj golova. Domaća ekipa jako retko gubi na domaćem terenu i vrlo retko prima golove, a gosti imaju ubedljivo najbolju odbranu u ligi.  Obe ekipe u proseku igraju utakmice sa ispod 2 gola po utakmici, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: 0-2 (da bude 2 ili manje pogodaka na meču) sa kvotom 1.62

Munich 1860 – Verl, Nemačka Treća Liga, 10.04.2021

Ovo je možda i derbi kola u Nemačkoj Trećoj Ligi, pošto se sastaju 4-ta ekipa šampionata, Munich 1860 i 6-to plasirana ekipa šampionata Verl. I pored činjenice da je ovo utakmica koja obema ekipama dosta znači, smatramo da bi moralo biti vatre i mnogo golova. Ovo pre svega iz razloga što Verl igra jako ofanzivno i ne haje previše za odbranu.  Zbog svega ovoga mi predlažemo da se odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.60

Al Kharityath – Al Wakrah, Katar Prva Liga, 10.04.2021

Iako je Katarska liga poznata po tome da pada veliki broj golova, ovo je susret dve ofanzivno loše ekipe, te nam nije jasno iz kog razloga kladionice postavljaju ovoliku kvotu na igru 0-2 gola. Domaća ekipa se smatra favoritom, a gosti su ubedljivo najgora ekipa lige i mi smatramo da treba igrati:

Tip: 0-2 (da bude 2 ili manje pogodaka na meču) sa kvotom 2.03

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 4.07, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.