Tiket dana – subota 1.05.2021

MilosNS
30 travnja, 2021
568 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu daana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 01.05.2021. godine

BATE Borisov – Smogron, Belorusija Prva Liga, 01.05.2021

Ponovo je krenula najpoynatija CORONA liga koja se igrala kada je sport bio ugašen, ali ovaj put mnogo manje pažnje se poklanja istoj pošto se igra veliki broj drugih mnogo atraktivnijih fudbalskih prvenstava. BATE Borisov i ove godine predstavlja glavnog kandidata za titulu, a nakon šesto odigranih utakmica pokazali su da za razliku od prošle godina igraju mnogo bolje u odbrani. Njihov današnji protivnik je ekipa iz donjeg dela tabele, Smogron, koja je do sada postigla samo tri pogotka, te mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: GG NE (da obe ekipe ne postignu pogodak) sa kvotom 2.00

Aurora – Independiente Petroleros, Bolivija Prva Liga, 01.05.2021

Svi već znamo kako se ofanzivan fudbal igra u Boliviji, a danas imamo susret između dve podjednako dobre ekipe, jer Aurora na svom stadionu dočekuje Independiente Petroleros. Domaća ekipa do sada nije pokazala dobre partije, a njihov napad nije bio na visini zadatka. Ipak, poseduju kvalitetne ofanzivne igrače i samo je pitanje kada će početi dobro da igraju. Gosti sa druge strane redovno primaju, ali i daju golove, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.60

Reggiana – Pordenone, Italije Serie B, 01.05.2021

Italijanska Serie B je poznata po tome da se tamo i dalje igra vrlo tvrdo i da je malo ekipa koje postižu puno pogodaka. Domaća ekipa ima jedan od najgorih napada lige, potrebni su imbodovi u borbi za opstanak, ali u goste dolazi jedna od top 5 odbrana lige. Oprdenone retko kada igra utakmice na veliki broj pogodaka jer pre svega razmišljaju o svom golu. Zbog svega ovoga mi predlažemo da se odigra:

Tip: 0-2 (da bude 2 ili manje pogodaka na meču) sa kvotom 1.60

Dun. Streda – Zilina, Slovačka Prva Liga, 01.05.2021

Borba za titulu u Slovačkoj je manje više završena jer Slovan Bratislava ima deset bodova više od Dun. Strede, ali i pored toga domaća ekipa mora da skuplja bodove, jer im Trnava i Zilina duvaju za vratom u pokušaju da preotmu drugu poziciju. Ove dve ekipe su vrlo ofanzivne i mi očekujemo jednu zabavnu utakmicu sa mnogo pogodaka. Zbog svega napisanog mi smatramo da treba igrati:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.50

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM 3.90 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.