Tiket dana – subota 1.08.2020

Milos
1 kolovoza, 2020
399 Views
tiket dana

Vikend nam nudi veliki broj fudbalskih utakmica i smatramo da će biti prilično teško odlučiti se samo za nekoliko koje će ući u naš Tiket Dana. Ponekad je prilično teško isfiltrirati određeni broj utakmica, ali smo mi odlučili da sastavimo Tiket Dana od ponuđenih utakmica i ovo je naš izbor.

Kako ste navikli od našeg tima eksperata, mi svakodnevno radimo analize i tipove ponuđenih sportskih takmičenja, ali nakon velike potražnje od strane naših čitalaca, odlučili smo se da u našu ponudu besplatnih tipova uvrstimo i povremeno tiket dana koji će nuditi nekoliko zanimljivih i pre svega profitabilnih utakmica u kombinovanom tiketu.

Ovde moramo napomenuti, da mi i dalje verujemo da je jedini ispravan način ostvarivanja zarade na kladionicama, da se igraju singl opklade, ali svakako nemamo ništa protiv da se ponekad odigra i kombinovani tiket, sa razumnim ulogom, radi većeg uzbuđenja prilikom praćenja dnevnih tiketa.

Danas vam nudimo jedan tiket sa četiri utakmice, popularni 4-fold tiket u kome je potrebno da pogodite sve četiri utakmice kako bi vam tiket bio dobitan. Ukoliko želite da povećate svoje đanse za zaradom, a da pritom malo smanjite potencijalni dobitak, možete odigrati Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklade i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potreno je ostvariti svega dva pogodkta od četiri utakmice.

Evo naših predloga za Tiket Dana 01.08.2020. godine

Tallinna JK – Paide, Estonija Prva Liga, 01.08.2020

Utakmica gde je gostujuća ekipa veliki favorit na ovom susretu posebno imajući u vidu da su domaći prikovani za dno tabele. Do sada domaći igraju utakmice sa tačno 3 gola po susretu, dok gosti u proseku igraju 3.50 golova po meču. Nekako imamo utisak da će na ovom meču biti golova, te zbog svega ovog smatramo da je najbolje na ovom susretu odigrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka) sa kvotom 1.65

Crvena Zvezda – Novi Pazar, Srbija Prva Liga, 01.08.2020

Prvo kolo Srpskog šampionata donosi nam duel Davida i Golijata, gde će na stadionu Crvene Zvezde, popularnoj Marakani, domaći dočekati skropmnu ekipu Novog Pazara. Kladionice su postavile izrazito visoku liniju za golove, ali imajući u vidu da je vreme u Srbiji izrazito vrelo, kao i da će Novi Pazar igrati zatvoreno ne mislimo da će biti previše golova, te mi smatramo da na ovom meču mora da se odigra:

Tip: Under 4.5 Goals (da obe ekipe ne postignu pet ili više pogodaka) sa kvotom 1.50

Brann – Valerenga, Norveška Prva Liga, 01.08.2020

Duel dve ekipe koje se nalate na sredini tabele, ali koje su sposobne da postignu pogodak u bilo kom momentu. Norveška liga se igra u jakom tempu, sa utakmicama skoro svaka tri dana, te je sasvim normalno da su igrači umorni i da je koncentracija niska. Mi smatramo da je najbolje odigrati:

Tip: BTTS (da obe ekipe postignu pogodak) sa kvotom 1.62

Club Brugge – Antwerpen, Belgija Kup, 01.08.2020

Dugo se nije igrao fudbal u Belgiji, a ponovo sve počinje utakmicom Kup u kojoj se sastaju Club Brugge i ekipa koju smo voleli prošle sezone Antwerpen. Naravno da je Brugge veliki favorit, ali Antwerpen je poznat po tome da igra vrlo ofanzivno, te smatramo da na ovom meču treba odigrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka) sa kvotom 1.85

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠI TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM 7.39 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 73.9 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Author Milos