Tiket dana – Subota 11.05.2024

Sportske
11 svibnja, 2024
1249 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušasamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za subotu 11.05.2024. odabrali dvije nogometne i jednu košarkašku utakmicu sa ukupnim koeficijentom 7,16. Preporučujemo ovaj tiket dana kao sistem 2/3.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 11.05.2024. godine.

TIKET DANA 11.05.2024

18:00 – Napoli vs Bologna

Iako kladionice daju blagu prednost Napoliju zbog domaćeg terena, mi smatramo da su gosti bliži pobjedi s obzirom na svoju impresivnu formu i položaj na tablici. Napoli rijetko koristi svoju sporu kontrolu igre, dok je Bologna poznata po tome što je čvrsta momčad, bilo kod kuće ili na gostovanju. Zbog toga predlažemo klađenje u duploj šansi, na remi ili pobjedu gostiju.

Bologna X2 @ 1.80

18:30 – Nottingham Forest vs Chelsea

Iako obje momčadi očajnički trebaju bodove, vjerujemo da bi im individualna kvaliteta igrača Chelseaja mogla donijeti prevagu na terenu. Chelsea je također u puno boljem ritmu u posljednje vrijeme, a pogotovo nakon napora protiv Tottenhama i West Hama bez primljenog gola. Ako gosti ne savladaju momčad Nottinghama koja se bori za opstanak, veliko je pitanje zaslužuje li Chelsea uopće mjesto u Europi sljedeće sezone.

Chelsea 2 @ 2.15

21:30 – Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder

Dallas Mavericksi su ekipa koja se pretežno oslanja na pouzdan šut svojih igrača. U ovom timu svi igrači osim Gafforda i Livelyja mogu pogoditi s perimetra, pa ih je jako teško čuvati. Oni su pogodili 17 trica u drugom susretu i vjerujemo da će primijeniti istu taktiku i u predstojećem dvoboju. Mišljenja smo da će biti jednako uspješni jer će ovaj meč biti odigran u njihovoj dvorani. Stoga očekujemo njihovu novu vrlo efikasnu partiju u napadu.

Dallas Mavericks 110.5 over @ 1.85

Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

TIKET DANA 11.05.2024

18:00 – Napoli vs Bologna / Bologna X2 @ 1.80

18:30 – Nottingham Forest vs Chelsea / Chelsea 2 @ 2.15

21:30 – Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder / Dallas Mavericks 110.5 over @ 1.85

Vrijeme početka prve utakmice: 18:00

Ukupni koeficijent: 7.16 ( Preporučujemo ovaj tiket dana kao sistem 2/3 )Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Subota 11.05.2024 08:00) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica:  Mozzart

Author Sportske