Tiket dana – subota, 11.06.2022.

Dusan
10 lipnja, 2022
746 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Prvi dan vikenda, subota 11.06.2022, proteći će u znaku UEFA Lige Nacija. Na programu je čak 10 mečeva u elitnoj, B i C diviziji, pa je naš tiket dana sastavljen od tri tipa iz ovog takmičenja. Krenimo redom…

20:45 Hungary – Germany, UEFA Nations League

Kao i na poslednjem Evropskom prvenstvu, Mađarska je smeštena u najjaču grupu, tzv. “grupu smrti”. Ovaj put rivali su joj Engleska, Italija i Nemačka, a ova reprezentacija uzela je već jedan skalp.

Mađari su na startu takmičenja pobedili Engleze sa 1:0 na svom terenu golom Dominika Szoboszlaia iz penala. U drugom kolu poraženi su od Italije u gostima sa 1:2, pa se trenutno nalaze na drugom mestu u grupi sa tri boda.

Sa druge strane, Nemci su remizirali u oba derbija protiv Italije i Engleske, i to identičnim rezultatom (1:1), a strelci za “Pancere” bili su Kimmich i Hofmann. Ova reprezentacija je tako produžila niz nepobedivosti na 11 uzastopnih mečeva.

Iako igraju dobro u poslednje vreme, mišljenja smo da reprezentacija Mađarske nije dovoljno kvaltietna da na svaka tri dana pruža odličan otpor favorizovanim protivnicima. Nemci bi se eventualnom pobedom približili prvom mestu, koje garantuje plasman u polufinale i verujemo da će upisati prva tri boda u novom izdanju UEFA Lige Nacija.

Germany To Win / 1.4

20:45 Wales – Belgium, UEFA Nations League

Druga utakmica iz elitne divizije koja je našla mesto na našem tiketu dana jeste duel Velšana i Belgijanaca. Gareth Bale i drugovi su svoj primarni cilj ostvarili minulog vikenda, kada su u finalu baraža za odlazak na Mundijal pobedili Ukrajinu, tako da nadmetanja u UEFA Ligi Nacija igraju sa manjkom elana i energije.

Oni su u sredu poraženi od Holandije na svom terenu sa 2:1, a selektor Rob Page je napravio velike rotacije u startnoj postavi. Pretpostavljamo da će sličnu strategiju primeniti i za subotnju utakmicu, jer će to biti četvrta utakmica za reprezentaciju Velsa u 10 dana, pa su promene nepohodne, kako bi se sprečile povrede i sačuvala svežina igračima.

Belgijanci su svoja prva dva meča u ovom takmičenju odigrali od sjaja do očaja. Prvo su poraženi u komšijskom derbiju od Holandije sa 1:4, da bi u drugom kolu bili ubedljivi protiv Poljske sa 6:1, iako su gubili 0:1. Belgija u svojim redovima ima veliki broj odličnih i iskusnih fudbalera, pa selektor Roberto Martinez može da rotira, a da se to ne oseti previše na kvalitet igre.

Belgium To Win / 1.84

20:45 Luxembourg – Turkey, UEFA Nations League

U derbiju grupe 1 u okviru C divizije UEFA Lige Nacija sastaće se Luksemburg i Turska. Oba tima ostvarila su po dve pobede u prva dva kola, a savladane su reprezentacije Farskih Ostrva i Litvanije.

Interesantno je da nijedna ni druga reprezentacija nisu primile niti jedan gol za 180 minuta fudbala, a naročito ubedljiva bila je Turska koja je postigla 10, dok su Luksemburžani dali tri.

Nakon dva odigrana kola jasno je da turski nacionalni tim ne pripada ovoj diviziji, te da su veliki favoriti za povratak u B diviziju, iz koje su ispali prošle godine. Igrači poput Calhanoglua, Undera, Soyuncu, Demirala, Unala definitivno zaslužuju kvalitetnije i renomiranije rivale, pa verujemo da će se Turska prošetati kroz ovu grupu i diviziju.

Turkey To Win / 1.47

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA DOBRIM KOEFICIJENTOM 3.78, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO INKASIRATI SOLIDNIH 27 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan