Tiket dana – subota 11.07.2020

Milos
10 srpnja, 2020
382 Views
tiket dana

Vikend nam nudi veliki broj fudbalskih utakmica i smatramo da će biti prilično teško odlučiti se samo za nekoliko koje će ući u naš Tiket Dana. Ponekad je prilično teško isfiltrirati određeni broj utakmica, ali smo mi odlučili da sastavimo Tiket Dana od ponuđenih utakmica i ovo je naš izbor.

Kako ste navikli od našeg tima eksperata, mi svakodnevno radimo analize i tipove ponuđenih sportskih takmičenja, ali nakon velike potražnje od strane naših čitalaca, odlučili smo se da u našu ponudu besplatnih tipova uvrstimo i povremeno tiket dana koji će nuditi nekoliko zanimljivih i pre svega profitabilnih utakmica u kombinovanom tiketu.

Ovde moramo napomenuti, da mi i dalje verujemo da je jedini ispravan način ostvarivanja zarade na kladionicama, da se igraju singl opklade, ali svakako nemamo ništa protiv da se ponekad odigra i kombinovani tiket, sa razumnim ulogom, radi većeg uzbuđenja prilikom praćenja dnevnih tiketa.

Danas vam nudimo jedan tiket sa četiri utakmice, popularni 4-fold tiket u kome je potrebno da pogodite sve četiri utakmice kako bi vam tiket bio dobitan. Ukoliko želite da povećate svoje đanse za zaradom, a da pritom malo smanjite potencijalni dobitak, možete odigrati Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklade i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potreno je ostvariti svega dva pogodkta od četiri utakmice.

Evo naših predloga za Tiket Dana 11-12.07.2020. godine

Lecce – Cagliari, Italijanska Serie A, 12.07.2020

Utakmica između dve ekipe koje igraju vrlo zabavan fudbal trenutno. Lecce se bori za opstanak i njima je svaka utakmica na nož, dok se Cagliari nalazi u sredini tabele i igraju bez nekog posebnog pritiska. Lecce je jedna od najefikasnijih ekipa šampionata pošto na njihovim utakmicama u proseku pada 3.58 golova, dok Cagliari sa druge strane igra utakmice se 3.03 gola u proseku. Zbog svega ovog smatramo da je najbolje na ovom susretu odigrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka) sa kvotom 1.52

Juventus – Atalanta, Italijanska Serie A, 11.07.2020

Svakako derbi kola u Serie A ove nedelje, gde zahuktala ekipa Atalante gostuje prvoplasiranoj ekipi šampionata, Juventusu. O potentnosti ekipe Atalante ne treba trošiti reči, oni postižu mnogo golova, a Juve je ekipa koja svaom može postići pogodak, te mi smatramo da na ovom meču mora da se odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka) sa kvotom 1.57

Lokomotiv Moscow – Ufa, Rusija Prva Liga, 12.07.2020

Iako je Lokomotiva u poslednja dva kola kiksala, radi se o vrlo kvalitetnoj ekipi koja na klupi ima odličnog stratega, te smatramo da se mora prekinuti serija loših rezultata. Sa druge strane Ufa je ekipa koja igra tvrdo, posebno na gostovanjima, pa smatramo da bi gosti mogli pametno da se zatvore i čekaju svoju šansu iz kontra napada. Mi smatramo da je najbolje odigrati:

Tip: Under 2.5 Goals (da obe ekipe neće postići više od dva gola) sa kvotom 1.67

Fenerbahce – Sivasspor, Turska Prva Liga, 12.07.2020

Duel između dve vrlo efikasne ekipe, koje pritom u svakom momentu mogu primiti gol. Obe ove ekipe imaju visoke procente kada se govori o igri da obe ekipe postignu pogodak, te smatramo da na ovom meču treba odigrati:

Tip: BTTS (da obe ekipe postignu pogodak na meču) sa kvotom 1.57

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠI TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM 6.34 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 63.4 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Author Milos