Tiket dana – subota 12.09.2020

Milos
12 rujna, 2020
438 Views
tiket dana

Iako svakodnevno dobijamo veliki broj privatnih poruka sa pitanjem zašto ne igramo više utakmica, moramo ovde da odgovorimo, pošto samo sigurni da čitate. Kvalitet ispred kvantiteta je naš moto. Sada smo u pozitivnoj seriji i svi nas vole, ali nećemo da forsiramo, kako ne bismo upali u lošu seriju i kako ne bi vama pravili minus. Stoga, gradimo lagano i zabavljamo se usput.

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svake subote da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru različitih svetskih liga, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 11.09.2020. godine

Hajduk – Dinamo Zagreb, Hrvatska Prva Liga, 12.09.2020

Prvo pa derbi i to najveći derbi Hrvatske koji igramo na čist osećaj, odnosno na iskustvo. Obe ekipe igraju Evropu u midweek i normalno bi bilo da treneri malo rotiraju. Međutim, imajući u vidu da se radi o velikom  derbiju, koji se igra bez prisustva navijača, smatramo da je Dinamo u blagoj prednosti, odnosno da su kvalitetniji i da kladionice precenjuju kvalitete Hajduka. Kvota nam je vrlo primamljiva i zbog toga smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Dinamo Zagreb DNB (da Dinamo ne izgubi na ovom meču, a ako bude nerešeno ulog se vraća. Za lokalce, neka igraju “Winner Dinamo”) sa kvotom 1.54

Crystal Palace – Southampton, Engleska Premier League, 12.09.2020

Počinje Premier League i u prvom kolu vidimo po nama jednu lepu kvotu i grešku kladionica. Prema našim kalkulacijama Crystal Palace će biti jedan od kandidata za ispadanje iz lige, dok je ekipa Southamptona sasvim solidna ove sezone i mi očekujemo da budu u gornjem delu tabele, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Southampton DNB (da Southampton ne izgubi na ovom meču, a ako bude nerešeno ulog se vraća. Za lokalce, neka igraju “Winner Southampton”) sa kvotom 1.61

Tulevik – Paide, Estonija Prva Liga, 12.09.2020

Već nekoliko puta smo igrali na Paide golove, pošto se pokazalo da su oni prava mašina za postizanje istih. Naime, na utakmicama ove ekipe u proseku pada 3.60 golova po meču, dok na utakmicama domaće ekipe Tulevik pada 3.10 gol u proseku po meču. Ove dve ekipe su igrale pre dve nedelje i Paide je pobedio rezultatom 3-1. Kada pogledamo i H2H vidimo da je od zadnjih 10 utakmica na 9 bilo više od dvap ogotka, te mi mislimo da je ovde najbolje odigrati da će biti više od dva gola na meču.

Tip: Over 2.5 Goals (da će obe ekipe postići tri ili više golova, ili u loklanom žargonu “3+”) sa kvotom 1.49

Kristiansund – Viking, Norveška Prva Liga, 12.09.2020

Duel dve ekipe koje naprosto vole da igraju na golove. Ipak, kako je kvota prilično mršava na 3+ odlučili smo se da igramo jedan drugi market i da pokušamo na taj način da povećamo kvotu. Domaća ekipa je vrlo efikasna te smatramo da će se mreža gostiju zatresti više od jednom. Dakle, stavljamo ovu utakmicu u Yankee sistem jer smatramo da se ove dve ekipe mogu lako raspucati sutra:

Tip: Home Team Over 1.5 Goals (da domaća ekipa postigne dva ili više golova, ili u žargonu “TM1 2+”) sa kvotom 1.65 

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI MAKSIMALNO 35.1 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos