Tiket dana – subota 12.12.2020

Milos
12 prosinca, 2020
634 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 12.12.2020. godine

Goias – Gremio, Brazil Prva Liga, 12.12.2020

Ove nedelje ponovo vraćamo na tikete utakmice Brazilske lige, iako smo ih pokušavali izbegavati jedno vreme, zbog prilično čudnih rezultata. Međutim, danas naprosto moramo da odigramo ovu utakmicu, jer ista vrišti da će biti tvrda utakmica, a kvota i linija su sasvim zadovoljavajuće. Domaća ekipa se nalazi na poslednjem mestu tabele, dok se gosti nalaze na 4-toj poziciji, ali isto tako gosti su prilično umorni od igranja u Copa Libertadores. Gremio ima jednu od najboljih odbrana u ligi, a Goias ima problema sa povređenim napadačima, stoga smatram oda je nabjolje odigrati.

Tip: Under 2.5 Goals (da bude manje od tri gola na utakmici) sa kvotom 1.66

Dortmund – Stuttgart, Nemačka Bundesliga, 12.12.2020

Prilično čudne kvote ove nedelje u Bundesligi, iz prostog razloga što je nekoliko ekipa igralo Evropu opet i da je tempo ubitačan, te se očekuje jedan ili više kikseva favorizovanih ekipa. Dortmund na svom terenu dočekuje jednu od ekipa koje su prijatno inzenadile ove sezone i koje su u gotovo svakom meču postigli pogodak, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Over 3 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka) sa kvotom 1.675

Zenit – Dinamo Moscow, Rusija Prva Liga, 12.12.2020

Jedan od derbija koji se igra u okviru Ruske lige ove nedelje, gde lider šampionata dočekuje Dinamo iz Moskve. Domaća ekipa je furiozna na domaćem terenu ove sezone, ali tempo igranja sreda nedelja bi mogao da uzme danak ovde, protiv vrlo kvalitetna ekipe Dinama. Iako smatramo da bi moglo ovde doći i do velikog iznenađenja, ipak ćemo ići na golove, pošto nam se sviđa linija:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu četiri ili više pogodaka) sa kvotom 1.80

Kortrijk – Leuven, Belgija Prva Liga, 12.12.2020

Duel izmađu dve ekipe koje su ove sezone izrazito efikasne, ali isto tako znaju da prime pogodak lako. Statistički podaci su ovde neumoljivi, pošto domaća ekipa u proseku igra utakmice sa 2.80, a gosti sa 3.47 golova. Kortrijk na domaćem terenu igra efikasnije nego na gostovanjima, te smatramo da treba igrati:

Tip: Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka) sa kvotom 1.85

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 4.45, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

Author Milos