Tiket dana – subota 13.02.2021

Milos
13 veljače, 2021
366 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije, koje ulaze u top 5 tipova dana. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 13.02.2021. godine

Altach – Rapid Vienna, Austrija Bundesliga, 13.02.2021

Ovo bi na papiru, ali i na terenu trebao biti duel mačke i miša. Naime, Altach se nalazi pri samom dnu tabele, a što je još bitnije igraju prilično loše u poslednje vreme, dok se Rapid grčevito bori za najviše mesto na tabeli i sasvim je izvesno da će opet ove godine imati gotovo nemoguću misiju da nadigraju ekipu Salzburga. Stoga mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: Rapid Vienna (da gosti pobede na ovom meču) sa kvotom 1.53

Stuttgart – Hertha Berlin, Nemačka Bundesliga, 13.02.2021

Prosto neverovatno da tako kvalitetna ekipa kao što je Stuttgart na svom terenu ima tako loše rezultate. Naime, do sada na devet domaćih utakmica, Stuttgart ima 1-5-3 rekord, što je peti najslabiji rekord u ligi. Hertha sa druge strane niti je kvalitetnija ekipa, niti je nešto posebno impresivna na gostovanjima, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Stuttgart (da domaći pobede na ovom meču) sa kvotom 2.10

Spezia – AC Milan, Italija Serie A, 13.02.2021

Duel dve ekipe koje se nalaze na dijametralno suprotnim stranama tabele, pošto je domaća ekipa pri dnu tabele, samo jedno mesto od ispadanja, dok je AC Milan trenutno na prvom mestu tabele, gde se nalaze od samog početka šampionata. Imajući u vidu da AC Milan sledeće nedelje ima težak raspored igranja, mi predlažemo da se odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.675

Porto – Boavista, Portugalska Liga NOS, 13.02.2021

Ovde idemo sa jednom na prvi pogled čudnom opkladom, ali ako pogledamo realnije, mislim da postoji veliki value. Porto u midweeku igra Ligu Šampiona i sasvim je logično da će se fokusirati na taj meč. Sa druge strane Boavista bi mogla krenuti malo defanzivnije, pa mi smatramo da treba igrati:

Tip: 0-2 (da bude 2 ili manje pogodaka na meču) sa kvotom 2.10

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM 5.14 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

Author Milos