Tiket dana – subota 13.03.2021

Milos
12 ožujka, 2021
644 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 13.03.2021. godine

Flint Town – Caernarfon, Vels Prva Liga, 13.03.2021

Nismo puno puta do sada tipovali utakmice Velškog šampionata, ali ovo je jedna od najefikasnijih liga generalno, a na utakmicama ovog šampionata gotovo redovno vide veliki broj golova. Danas se igra jedan od derbija sredine tabele, a obe ove ekipe su vrlo potentne što se tiče napada i vrlo traljave što se tiče odbrane. Stoga mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.60

Hobro – Silkeborg, Danska Druga Liga, 13.03.2021

Kada se sastaju dve ekipe koje su po prirodi efikasne, nema tu puno filozofiranja i tu se traže golovi bez razmišljanja. Domaća ekipa u proseku igra na 3.30 golova, dok gosti igraju na 3.40 golova, a kvota je više nego dobra, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.70

Sandhausen – Fortuna Dusseldorf, Nemačka Druga Liga, 13.03.2021

Kladionice su ovde zauzele defanzivan stav povodom golova, što je po našem mišljenju pogrešan pravac, pošto obe ekipe, a posebno gosti igraju prilično efikasno i na njihovim utakmicama se vidi dosta golova. Realno, očekujemo da ovo bude jedna utakmica u kojoj će obe ekipe igrati na gol više, pa stoga igramo:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.95

AZ Alkmar – Twente, Holandija Prva Liga, 13.03.2021

Nema mnogo filozofiranja kada je Holandska liga u pitanju. Ovde ekipe naprosto ne znaju da igraju defanzivno i vrlo često se dešava da viđamo veliki broj pogodaka na utakmicama. Obe ove ekipe su sposobne za dobru igru, pa mi smatramo da treba igrati:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.53

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM 4.06 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos