Tiket dana – subota 14.01.2023

Srba331
14 siječnja, 2023
1413 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za subotu 14.01.2023 sastoji se od četiri nogometne utakmice sa ukupnim tečajem 9,11. Tiket možete odigrati i u sistemu 2 od 3. U tom slučaju minimalni koeficijent na 2 pogotka je 3,96 dok sve tri utakmice “daju” ukupni koeficijent 13,16.

20:45 Inter vs Verona, Serie A

Momčadi iz Milana ove sezone definitivno ne ide. Nakon što su godinu otvorili velikim trijumfom kod kuće protiv Napolija i tako se približili vodećim momčadima na ljestvici, izabranici Simonea Inzaghija u prošlom su kolu na gostovanju kod Monze odigrali samo 2-2 i tako vratili zaostatak za vodećom momčadi prvenstva do velikih 10 bodova.

Verona nije pobijedila u 11 utakmica zaredom, uključujući i prijateljske. No, nakon remija u gostima kod Torina (1-1), u prvoj ovogodišnjoj utakmici, uspjeli su ostvariti drugu pobjedu u Serie A u prošlom kolu s 2-0 pred svojim navijačima protiv Cremonesea, momčadi koja trenutno je na posljednjem mjestu na tablici.

Ni trenutka ne sumnjamo u pobjedu Intera u ovoj utakmici, ali ono što moramo primijetiti je da momčad iz Milana u posljednje vrijeme igra utakmice s relativno malim brojem golova. Stoga ćemo pokušati s pobjedom domaćina i brojem golova manjim od 4,5.

Inter i Under 4.5 golova @ 1.80

https://twitter.com/Inter_en/status/1614170451776774146?s=20

18:45 Heerenveen vs AZ Alkmaar, Eredivisie

Čak 5 momčadi u Erediviseu može se smatrati konkurentima u borbi za naslov. I to zato što petoplasirani AZ Alkmaar ima samo 4 boda manje od prvoplasiranog Feyenoorda. AZ je u prošlom kolu kod kuće neočekivano primio kasni gol protiv Vitessea i ostao bez pobjede.

S druge strane, Heerenveen je protiv RKC-a odigrao prilično neuvjerljivo i remizirao 0:0. Također je važno spomenuti da ove sezone Heerenveen ne igra tako učinkovite utakmice kao prethodnih sezona, te ima velikih problema s postizanjem golova.

Imajući u vidu da je AZ Alkmaar najuspješnija momčad lige kada su u pitanju gostovanja, kao i činjenicu da gosti “jure” naslov, ovdje jednostavno moramo dati prednost ekipi AZ Alkmaara.

AZ Alkmaar 2 @ 2.20

https://twitter.com/AZAlkmaar/status/1614160008215683073?s=20

16:00 Brighton vs Liverpool, Premier League

S obzirom na trenutnu situaciju, Liverpoolu bi ovo itekako mogla biti posljednja prilika da zadrži šanse za poziciju broj 4. Borba za naslov već odavno nije upitna, ali sada je fokus na plasmanu u Ligu prvaka.

Brighton je do sada uspio zabiti čak 32 pogotka te tako postao peta najučinkovitija momčad lige. Iako su na osmom mjestu, dojam kvari činjenica da Brighton kod kuće igra prilično loše s obzirom na 11 bodova iz 8 odigranih utakmica.

Tu bi Liverpool mogao i morao tražiti svoju priliku. Iako će gosti u ovom susretu imati velikih problema s izostankom igrača, vjerujemo da mogu pronaći dovoljno koncentracije za barem minimalnu pobjedu.

Liverpool 2 @ 2.30

https://twitter.com/LFC/status/1614178001595383808?s=20

Tiket dana

Koeficijent: 9,11

Kladionica: 22bet

SISTEM 2/3
Minimalni koeficijent: 3,96
Maksimalni koeficijent: 13,16

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.