Tiket dana – subota 15.08.2020

Milos
15 kolovoza, 2020
561 Views
tiket dana

Juče je bilo savršeno što se tiče naših prognoza u Tip Dana sekciji, jer smo uspeli da pogodimo oba tipa, koja su došla vrlo lagano. Prvo je Kineska ekipa Evergrande rutinirala svoje protivnike rezultatom 3-1, da bi u poslepodnevnom terminu duel Norveških ekipa Ulf i KFUM lagano došao u Over. Iz tog razloga, samopouzdanje je na visokom nivou, te danas postavljamo tiket dana i igramo četiri utakmice koje su dovoljno dobre da bi bile odigrane na jednom 4-fold tiketu.

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih šampionata, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice je popularni 4-fold tiket u kome je potrebno da pogodite sve četiri utakmice kako bi vam tiket bio dobitan. Ukoliko želite da povećate svoje šanse za zaradu, a da pritom malo smanjite potencijalni dobitak, možete odigrati Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogodtka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 15.08.2020. godine

Energie Cottbus – Lichtenberg, Nemačka Regionalliga North East, 15.08.2020

Prvo kolo Nemačkog šampionata Regionalliga počinje ovog vikenda i jedan od favorita ovog šampionata Energia Cottbus na svom stadionu dočekuje limitiranu ekipu Lichtenberga. Iskreno, nemamo mnogo informacija oko sastava timova ali kladioničarski market je odreagovao rano i novac je sasvim jasno otišao na stranu domaće ekipa, te iako kvota nije baš savršena, dovojlno je dobra da bi se odigrala na tiketu, te je naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Energie Cottbus ML (da Energie Cottbus pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.44

Ulsan Hyundai – Pohang Steelers, Republika Korea Prva Liga, 15.08.2020

Drugi put ove sezone igraju veliki rivali, ovaj put na Munsu stadionu. Prošli put kada su igrali Ulsan je prosto pregazio svoje rivale rezultatom 4-0. Imajući u vidu da Steelersi ne igraju u najboljoj formi poslednjih nekoliko utakmica, smatramo da ekipa Ulsana ima prednost na ovom meču. Iz tog razloga naš predlog je da se ovde odigra:

Tip: Ulsan Hyundai ML (da Ulsan pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.92

Sarpsborg – Molde, Norveška Prva Liga, 15.08.2020

O kako je pršle nedelje Molde srušio mnogo tiketa na svetu kada su posle skoro dve godine po prvi put izgubili na svom terenu, protiv ekipe Brann, rezultatom 1-2. Danas igraju protiv jedne prosečne ekipe Sarpsborga i sasvim smo sigurni da će dati sve od sebe kako bi popravili utisak od prošle nedelje, odnosno od prošlog kola. Ipak, ove sezone su pokazali da mogu da demoliraju svoje protivnike, ali i da mogu da prime gol, te mi smatramo da je ovde najbolje odigrati da će biti mnogo golova:

Tip: Over 2.5 Goals (da bude više od dva gola na meču) sa kvotom 1.65

Lokomotiv Moscow – Krasnodar, Rusija Super Liga, 15.08.2020

Počeo je Ruski šampionat i ove sezone ćemo imati dve ekipe koje ćemo forsirati na Under igru, a jedna od njih je svakako Lokomotiva Moscow. Kao prvo, trener ove ekipe obožava da igra defanzivno, a ove sezone tim je sastavljen da bude defanzivno postavljen. Iako Krasnodar nije po defoultu defanzivna ekipa, očekujemo lagan ritam i puno borbe na sredini terena. Imajući u vidu kako obe ekipe igraju, mi smatramo da je ovde najbolje odigrati:

Tip: Under 2.5 Goals (da obe ekipe ne postignu više od dva pogotka) sa kvotom 1.66

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠI TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM 7.64 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 76.4 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Author Milos