Tiket dana – subota 16.10.2021.

Dusan
16 listopada, 2021
638 Views
tiket dana

Iz današnje ponude smo izdvojili 3 meča za naš tiket dana, a ukoliko tiket uplatite u kladionici 22bet koeficijent 7,03 vam može doneti lep profit. Pored tiketa dana, naš predlog je i da pogledate prognoze utakmica koje svakodnevno postavljaju eksperti sa sajta sportske-kladionice.com.

16:00 Leicester – Manchester United, England 1

Manchester United se nalazi u reyultatskoj krizi i što pre im je potreban izlazak iz iste. Delovalo je da će dolazak Ronalda u njihove redove značiti instant rezultat, ali se to za sada ne ostvaruje. Manchester je u poslednja 3 kola u Premijer ligi čak 2 puta kiksnuo.

Poraćeni su na svom ternu od Aston Ville sa 1:0, a u proslednjem klu su takođe kod kuće odigrali 1:1 sa Evertonom. Ni Leicester ne briljira u poslednje vreme, čemu svedoče dva remija sa Burnley-em 2:2 i Crystal Palacom isti rezultatom. Machester United u ovom meču ima imperativ pobede, i ključ pobede bi mogao biti Cristano Ronaldo.

Suvišno je govoriti o njegovim kvalitetima i sposobnosti da preokrene i odluči meč, i Solskjer bi morao da mu pruži šansu od samog početka, i da nkako ne čeka drugo poluvreme. Izbećićemo tipovanje na pobednika meča jer Leicester nije ekipa koju treba potceniti, a naš tip za ovaj meč je da će se Ronaldo upisati u listu strelaca.

Cristiano Ronaldo To Score A Goal At Any Time – Yes 1.975 22bet

20:45 Milan – Verona, Italy 1

Deluje da je ove sezone Milan konačno spreman da se ravnopravno bori za Skudeto, i nakon 7 odigranih kola se nalaze na drugom mestu na tabeli sa 19 osvojenih bodova, 2 manje od vodećeg Napolija.

Za sada imaju 6 pobeda i 1 remi uz gol količnik 15:5, i sa preko 2 postignuta gola po meču spadaju u jednu od najefikasnijih ekipa u ligi. Verona je na 12 mestu na tabeli sa svega 8 osvojenih bodova na 7 odigranh mečeva. Podatak da su do sada postigli 15 i primili 14 golova pozitivno izenađuje, obzirom da su godinama unazad igrali mečeve na mali broj golova. igraju veoma ofanzivno, i uspeli su da svakom protivniku do sada daju po najmanje 1 gol.

Moramo pomenuti da su Interu dali 1 gol, a Romi čak 2. Sigurni smo da če u ofanzivnom ritmu odigrati i protiv Milana, a na 5 od poslednjih 6 međusobih duela na San Siru su uspevali da zatresu mreću Rosonera.

Both Teams To Score – Yes 1,85 22bet

21:00 PSV – Zwolle, Netherlands 1

Borba za titulu u Holandskoj ligi ove sezone će se voditi između Ajaxa i PSV-a, a kako PSV već ima 2 kiksa i zaostaje sa jednim bodom u odnosu na Ajax, moraće u ovom meču da dođe do 3 boda. Psv je u poslednja 4 meča doživeo čak 2 poraza, i to 4:0 od Feynorda i 2:1 od Willema II, tako da je ovo meč na kome ne smeju da se okliznu iako je prtotivnik najslabija ekipa u ligi.

Na 8 mečeva su postigli 19 i primili 11 golova, i sa 3.8 golova po meču se nalaze na četvrtoj poziciji na tabeli po tom parametru. Zwolle je poslednji tim na tabeli Holandskog šampionata sa samo jednim osvojenim bodom do sada.

Na 8 odigranih mečeva su uspeli da postignu samo 2 i prime 14 golova. U gostima su zabeležili sva letiri poraza, pto je propraćeno sa 1 postignutim i 9 primljenih golova. Iako pozicija na tabeli govori da je Zwolle trenutno najgora ekipa u ligi, oni primaju relativno mali broj golova po meču do sada.

Na ruku im ide što će PSV u ovom meču biti bez Doana, Fofane, Kreekelsa, Ledezme, Samba i Thomasa, a Doudah i Oppegard su pod znakom pitanja. Očekujemo minimalnu pobedu domaćna, jer verujemo da će Zwolle pokušati da što više isecka igru i makasimalno uspori rita+am meča, jer ukoliko dozvole PSV-u da nametne svoj stil igre, smeši im se 5 komada u mreži.

Under 3.5 goals 1,925 22bet

PREDLAŽEMO DA OVAJ TIKET ODIGRATE U SISTEMU 2 OD 3.

Ukupni koenficijent 7,03

Kladionica 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan