Tiket dana – subota 17.04.2021

MilosNS
16 travnja, 2021
626 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu „sportske kladionice“, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 17.04.2021. godine

Osijek II – Opatija, Hrvatska Druga Liga, 17.04.2021

Ukoliko nas pratite redovno onda sasvim sigurno znate da smo pre par nedelja pronašli pravi dijamant u vidu ekipe Osijeka II, koja je fantastična za igru na malo golova, a kladionice uporno daju vrlo kvalitetne kvote na njih. Osijek II u proseku ove sezone igra utakmice sa 1.80 golova o meču, dok gosti znaju odigrati i efikasno, ali opet Osijek II na domaćem terenu je dominantan, te mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: 0-2 (da bude 2 ili manje pogodaka na meču) sa kvotom 1.65

B. Moenchengladbach – Eintracht Frankfurt, Nemačka Bundesliga, 17.04.2021

Nema ovde mnogo filozofije kada su ove dve ekipe u pitanju. Domaći su impresivna na svom terenu, ali Frankfurt je jedna od ekipa koje se nalaze u najboljoj formi trenutno u celoj Nemačkoj. Retko kada se utakmice ovih ekipa završavaju sa malim brojem golova, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: GG 3+ (da bude 3 ili više pogodaka i da obe ekipe postignu pogodak na meču) sa kvotom 1.67

PAKS – Zalaegrszegi, Mađarska NB1 Liga, 17.04.2021

Vrlo dobro znate da je Mađarska prva liga jedna od nama omiljenih liga kada se radi o 3+ igri, a ove dve ekipe su prave mašine za golove. Domaća ekipa u proseku igra utakmice sa 4 gola po utakmici, dok gosti u proseku igraju utakmice sa 3.40 golova po utakmici.  Zbog svega ovoga mi predlažemo da se odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.55

Slovan Bratislava – Trnava, Slovačka Prva Liga, 17.04.2021

Slovan Bratislava je postala jedna od najzanimljivijih ekipa za klađenje što se golova tiče prevashodno iz razloga što su izrazito ofanzivna ekipa, vodeći na tabeli, ali njihova odbrana je prilično porozna. To pokazuju i poslednjih rezultati gde oni retko kada odigraju utakmice sa malo golova. Gosti su veliki autsajderi na ovom meču, te se može očekivati da će se braniti, ali Slovan je toliko dominantan i mi smatramo da treba igrati:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.80

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3.70, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.