Tiket dana – subota, 17.09.2022.

Srba331
16 rujna, 2022
1629 Views
tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Subotom je ponuda nogometnih utakmica vrlo bogata pa smo za listić dana odabrali tri utakmice iz najjačih nogometnih liga Europe s ukupnim koeficijentom 6,41.

Evo naših predloga za Tiket Dana za Subotu 17.09.2022 godine

Wolves vs. Manchester City, England Premier League, 13:30 CET

Koeficijent od samo 1,30 na pobjedu koji nude kladionice dovoljno govori kakav se ishod očekuje u ovoj utakmici. City je svakako veliki favorit i za očekivati ​​je da će u potpunosti opravdati epitet velikog favorita, ali ovoga puta mi smo se odlučili na nešto drugačiju okladu.

City je prije nekoliko dana odigrao tešku utakmicu protiv Dortmunda u Ligi prvaka i očekujemo da će posljedice umora biti itekako vidljive. Mislimo da će City dati sve od sebe da što prije riješi pitanje pobjednika, kako bi se nastavak utakmice odigrao bez nepotrebne nervoze.

Iz tog razloga predviđamo da će domaći pokušati što više zadržati loptu u svom posjedu kako bi izbjegli poraz, ali im ne dajemo nikakve šanse.

Naša prognoza 0:3

Manchester City posjed lopte ispod 69,5 posto ( 1,65 )

Augsburg vs. Bayern Munich, Germany Bundesliga, 15:30 CET

Bayern se prije nekoliko dana dugo mučio protiv Barcelone, ali je na kraju uspio doći do vrijedne pobjede rezultatom 2:0. U subotu ih čeka neugodan dvoboj protiv Augsburga u Bundesligi, pa će Bavarci po našem mišljenju imati puno teži zadatak od očekivanog.

Augsburg je tek u prošlom kolu došao do prve prvenstvene pobjede, te su počeli “bježati” iz opasne zone, pa će zbog povećanog samopouzdanja na terenu sigurno djelovati borbenije nego inače.

Bayern je favorit i trebao bi uzeti sva 3 boda u ovoj utakmici, ali nekako nam se čini da će ih domaći iznenaditi vrlo agresivnim pristupom.

Bayern München manje od 20,5 udaraca prema golu na utakmici ( 2,10 )

https://twitter.com/FCBayernEN/status/1570809751612624896?s=20&t=04vsPoff6jCYyBFzA5sibg

Barcelona vs. Elche, Spain Primera, 16:15 CET

Barcelona je napravila najbolji start u La Ligi ove sezone u posljednjih nekoliko godina. Nakon 5 odigranih utakmica imaju 13 osvojenih bodova, te trenutno zauzimaju drugo mjesto na tablici. Postigli su 13 i primili samo 1 gol, što pokazuje napredak u njihovoj igri u odnosu na prošlu sezonu.

Njihov dosadašnji učinak ostao je u sjeni poraza od Bayerna u Ligi prvaka, a moramo reći da smo očekivali da će Barcelona uzeti barem bod. Samopouzdanje će probati podići protiv Elchea, koji je trenutno pretposljednji na ljestvici, a prema onome što su do sada pokazali, šanse da izbjegnu poraz su sve manje nego minimalne.

Kako Elche ofenzivno nema dovoljno kvalitete da parira favoriziranom protivniku, očekujemo da će se maksimalno fokusirati na obrambeni dio igre, te da će pokušati iskoristiti činjenicu da je Barcelona igrala fizički vrlo zahtjevnu igra u Münchenu prije nekoliko dana.

Barcelona posjed lopte ispod 69,5 posto ( 1,85
Ukupni koeficijent: 6.41

Kladionica: Unibet

Trenutno sportska kladionica Unibet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 50 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.