Tiket dana – subota 17.10.2020

Sportske
16 listopada, 2020
557 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki dan kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Reprezentativna pauza se čini kao da je predugo trajala i svi su se zaželeli klupskog takmičenja, kako fudbala, tako i košarke. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri nogometne utakmice koje se igraju u okviru različitih evropskih takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 17.10.2020. godine

Manchester City – Arsenal, Engleska Premier League, 17.10.2020

Imajući u vidu kako se ludački igra na početku sezone u Premier League i kakvih smo sve rezultata videli do sada, sasvim je očekivano da će na ovom meču biti vatre. Posebno ljubitelji Fantasy takmičenja znaju o čemu govorim, pošto svi očekuju da se Nebesko plavi konačno probude nakom malo slabijeg starta sezone. Međutim, Arsenal se pod Artetom prilično poboljšao posebno na mentalnom planu, pošto kod njih kvalitet nikad nije bio sporan. Arsenal je prošle sezone na preko 60% utakmica išao u BTTS (u žargonu GG), a Manchester City ima takav napad da nema zbora da će biti golova. Imajući u vidu da odbrana Citija nikako ne uliva poverenje i pored strašnih imena koja imaju, mi smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: BTTS & Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od 2.5 golova na ovom meču) sa kvotom 1.80

Sampdoria – Lazio, Italija Serie A, 17.10.2020

Italijanska Serie A polako ali sigurno postaje liga koja je najzabavnija za gledanje, jer u istoj ima nekoliko ekipa koje mogu da postignu 4 ili 5 pogodaka po meču kao od šale. Danas smo izabrali meč između Sampdorie i Lazia, kao jedan gde mislimo da bi moglo biti dosta vatre i gde na jednom market ima prilično prostora da se zaradi. Sampa je do sada odigrala sve tri utakmice u plus golova, dok je Lazio čudno samo jednu od tri išao preko 2 gola iako su vrlo potentna ekipa i pod trenerom Inzaghijem forsiraju napadački fudbal. Dve ofanzivne ekipe, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu preko dva gola na utakmici) sa kvotom 1.66

Hoffenheim – Borussia Dortmund, Bundesliga, 17.10.2020

Domaća ekipa Hoffenheima je počela fantastično ovu sezonu sa dve pobede i to protiv Kolna i Bayern Municha, da bi onda u trećem kolu nakon malo bleđe partije izgubili od strane Eintrach Frankfurta. Sa druge strane Dortmund takođe na dve pobede i jedan poraz, ali imali su dosta lakše rivale. Nekako se stiče utisak da Dortmund još nije upalio sve motore u ovoj sezoni. Mi mislimo da je ovde najbolje odigrati da će biti dosta golova na ovom meču.

Tip: BTTS & Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od 2.5 golova na ovom meču) sa kvotom 1.61

Trabzonspor – Basaksehir, Turska Prva Liga, 17.10.2020

Interesantna utakmica između dve keipe od kojih se svakako očekuje mnogo više ove sezone. Da je neko rekao prošle sezone da će Basaksehir nakon 4 kola imati samo jedan bod i da neće postići niti jedan pogodak, retko ko bi verovao u tom, ali eto desilo se i svake nedelje se očekuje reakcija ove svakako odlične ekipe. Imajući u vidu da su utakmice ove dve ekipe uvek interesantne, smatramo da je najpametnije ovde odigrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu preko dva gola na utakmici) sa kvotom 1.70

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM 3.07 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA MOŽETE DOBITI SASVIM SOLIDAN IZNOS UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Sportske