Tiket dana – subota 18.07.2020

tiket dana

Tokom pauze izazvane zbog Corona Pandemije (COVID-19), retko je bilo dovoljno utakmica da se igra Tip Dana, a kamoli da se sastavi valjan Tiket dana! Međutim, fudbal se vratio na velika vrata i sada kada se igra već blizu 20 prvenstava, imamo često dovoljno utakmica da sastavimo jedan vrlo interesantan tiket. Uspeli smo danas da pronađemo četiri utakmice koje su dovoljno dobre da bi bile odigrane na jednom 4-fold tiketu.

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih šampionata, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice je popularni 4-fold tiket u kome je potrebno da pogodite sve četiri utakmice kako bi vam tiket bio dobitan. Ukoliko želite da povećate svoje šanse za zaradu, a da pritom malo smanjite potencijalni dobitak, možete odigrati Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogodtka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 18-19.07.2020. godine

Lokomotiva Zagreb – Gorica, Hrvatska Prva Liga, 19.07.2020

Domaća ekipa se bori sa Osijekom za drugu poziciju koja void u kvalifikacije za Ligu Šampiona, dok gosti se nalaze na sredini tabele i nemaju apsolutno nikakvu motivaciju na ovom meču. Imajući u vidu da Lokomotiva ove sezone igra fantastično na domaćem terenu gde su pobedili na 13 od 18 susreta, smatramo da je na njihovoj strani prednost, te je naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Lokomotiva Zagreb ML (da Lokomotiva pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.55

Ruh Brest – BATE Borisov, Beloruska Prva Liga, 18.07.2020

Utakmica koja se igra u okviru Beloruske Prve Lige, gde domaća ekipa Ruh Brest dočekuje jednu od najboljih ekipa šampionata, ekipu BATE Borisov. Domaća ekipa i pored činjenice da je prošlu utakmicu pobedila rezultatom 8-1 igra vrlo defanzivno i retko prima golove, a ekipa BATE Borisov ima takav stil igranja da drži loptu u svom posedu i ukoliko void onda ne srlja. Iz tog razloga naš predlog je da se ovde odigra:

Tip: Under 2.5 Goals (da obe ekipe ne postignu više od dva gola na meču) sa kvotom 1.85

Breidablik – Valur Reykjavik, Iceland Prva Liga, 18.07.2020

Nismo često tipovali utakmice ove lige, ali ono što je bitno napomenuti je da se na ovom ostrvu igra vrlo ofanzivno i da se utakmice vrlo često završavaju sa tri ili više golova. Domaća ekipa u proseku postiže 3.67 golova po utakmici u proseku, dok gosti igraju sa 3.17 golova po meču u proseku. Imajući u vidu kako obe ekipe igraju, mi smatramo da je ovde najbolje odigrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola na meču) sa kvotom 1.53

Galatasaray – Goztepe, Turska Prva Liga, 17.07.2020

Još jedna utakmica gde je “pametan novac” rano krenuo na jednu stranu i nastavlja da ide u istom smeru, što je obično vrlo dobar znak. Galatasaray nikako ne može da nađe svoju formu i igraju prilično loše od kada je ponovo počeo šampionat. Sa druge strane gosti od kada je ponovo krenuo da se igra fudbal su odigrali šest utakmica na kojima su svaki put postigli makar jedan pogodak. Imajući u vidu kako obe ekipe igraju, mi smatramo da je ovde najbolje odigrati:

Tip: BTTS (da obe ekipe postignu pogodak) sa kvotom 1.72

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠI TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM 7.38 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 73.8 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Relevant news