Tiket dana – subota 18.09.2021

Dusan
18 rujna, 2021
392 Views
tiket dana

Za danasnji tiket smo vam pripremili 4 meca iz fudbala i kosarke, i koeficijent na tiketu iz ova 4 meca nudi lepu priliku za solidan profit.

16:30 Opatija-Solin, Hrvatska 2

Duel dve po kvalitetu slicne ekipe nas ceka danas u okviru sestog kola Hrvatske druge lige. Fokus na dasanjem mecu je na golovima. Solin je na 4 meca zabelezio gol razliku 9:4, dok je Opatija na 5 meceva postigla 6 a primila 4 gola.

Domacin je pod pritiskom rezultata obzirom da u poslednjh 5 meceva imaju samo 1 pobedu. Solin je na strani odigrao 2 meca na kojima je ukupno vidjeno 7 golova, tako da mozemo reci da efikasnije meceve igraju na gostujucim terenima.

Na dva dosadasnja medjusobna duela je oba puta vidjen rezultat 1:1, tako da cemo na dananjem mecu prognozirati golove, tacnije najmanje 2.

Over 1.5 / 1,30 22bet

18:15 TNS-Barry, Vels 1

TNS je lider Velskog sampionata sa 13 osvojenih bodova iz 5 odigranih meceva. Imaju 4 pobede i 1 remi uz gol kolcnik 12:5. Na svom terenu imaju 2 pobede na kojima su postigli 6 a primili 3 gola. U proslom kolu su doziveli kiks remizirajuci 1:1 na gostovanju Pennybontu, tako da je sigurno da ce danas biti motivisani da isprave tu gresku.

Barry je prijatno iznedjenje obzirom da su na trecem mestu sa 10 osvojenih bodova. Imaju 3 pobede i po 1 remi i poraz uz gol razliku 9:5. Igraju cvrst fudbal sa puno kontakat , tako da ce se po svoj prilici TNS danas namuciti protiv njih. Kladionice su potcenile goste koeficijentom preko 20 na njihovu pobedu, sto po nasem misljenju nije realno.

TNS jeste favorit ali misljnja smo da ce danas Barry pruziti solidan otpor glavnom kandidatu za titulu.

Barry +3.5 AH / 1,25 22bet

18:30 Godoy Cruz – Sarmiento, Argentina 1

Godoy Cruz ove sezone igra mozda i najlepsi fudbal u Argentinskoj ligi, prilicno ofanzivno i bez kalkulisanja. 18 postignutih i 16 primljenih golova na 11 odigranih meceva to najbolje ilustruje. Kod kuce imaju 3 pobede, 2 poraza i 1 remi uz gol kolicnik 11:7, i vecinu bodova su osvojili upravo na svom terenu.

Sarmiento pruza blede partije ove sezone, sto 19. mesto i 12 bodova iz 11 meceva najbolje pokazuju. Na strani jos uvek ne znaju za pobedu, a ubelezili su 2 remija i 3 poraza uz gol razliku 4:9. Na zadnja 4 meca imaju 3 remija i 1 poraz, sto dovoljno govori o evidentnom padu forme.

Godoy Cruz je favorit na ovom mecu, i prava steta bi bila da ispuste ovakav zicer. Verujemo u nastavak golgeterske serije domacina, tako da je nas izbor za ovaj mec igra Over 1,5 golova.

Over 1.5 / 1,30 22bet

19:00 PAO-Partizan, Kosarka prijateljski mec

U Atini se odrzava turnir u cast preminulog vlasnika Panatinaikosa, Pavlosa Janakopulosa. Domacin turnira Panatinaikos ce u prvom mecu igrati protiv ekipe Partizana. PAO u ovaj mec ulazi pobedom od 112:111 nakon produzetka protiv Virtusa iz Bolonje, dok je Partizan pre 2 dana u Beogradu bio bolji od aktuelnog sampiona Evrope Efesa sa 92:85.

Pokazali su crno-beli prilicno svetle partije kao recimo protiv Anadolu Efesa u Areni ili protiv Monaka, ali i lose kao sto je to bio slucaj protiv Fenerbahcea u Istanbulu. Alen Smailagic i Aleksa Avramovic otputovali su sa timom u glavni grad Grcke, ali je njihovo ucesce na utakmicama pod znakom pitanja. Obojica imaju problem sa skocnim zglobom. Smailagic je povredu leve noge zadobio na oprostajnom mecu Novice Velickovica u Areni.

Grckom velikanu ovog leta glavni problem je pronalazak “klasnog” plejmejkera, a to nije novost jer su Zeleni i prosle sezone izmenili tri-cetiri organizatora igre, cak i pronalazili neka iznuđena resenja. Deluje da ce glavna opklada pasti na Kendrika Perija koji je stigao iz Cedevita Olimpije. Obzirom da su dva vazna igraca iz Partizanove prve petorke gotovo izvesno van stroja za ovaj mec, Partizan je u startu u minusu za 15-20 poena.

Ocekujemo ipak sporiji ritam na ovom mecu i fokus na odbrani. Margina od 170,5 poena deluje previsok za nas u ovom trenutku.

Under 170.5 / 1.45 / 22bet

Ukupna kvota 3,06
Kladionica 22bet

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan