Tiket dana – subota 19.09.2020

Milos
19 rujna, 2020
334 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svake subote da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru različitih svetskih liga, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 19.09.2020. godine

Porto – Sporting Braga, Portugal Liga Nos, 19.09.2020

Vraća se jedna od najzabavnijih ali i najtežih liga što se pogađanja tiče, Portugalska Liga Nos. Prošle sezone titulu je uzeo Porto, nakon katastrofalne post-covid serije koju je imala Benfica, ali ove sezone stvari će biti mnogo zanimljivije pošto ima još klubova koji su se pojačali i koji će pokušati da pomrse konce Ekipama Porta i Benfice. Iako Sporting  Braga spada u timove koji bi mogli da se  bore ze sam vrh Portugalskog fudbala, Porto je trenutno mnogo kvalitetnija ekipa, te zbog toga smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Porto ML (da Porto pobedi, ili u lokalnom žargonu “kec”) sa kvotom 1.61

Denizlispor – Trabzonspor, Turska Prva Liga, 19.09.2020

Ove sezone će Turska liga biti perfektna liga za igranje BTTS igre, pošto veliki broj ekipa voli da igra otvoreno, a odbrane im nisu jača strana. Upravo iz tog razloga smo odabrali utakmicu između Denizlispora i Trabzonspora, dve ekipe koje su ukupno u prvom kolu primile 8 pogodaka. Imajući u vidu da sui m odbrane blago rečeno katastrofalne, mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: BTTS (da obe ekipe postignu pogodak ili u lokalnom žargonu “GG”) sa kvotom 1.66

Villareal – Eibar, Španska La Liga, 19.09.2020

Prošle nedelje nas je Žuta Podmornica prilično razočarala, pošto su igrali samo 1-1 na svom stadionu, ali mi smatramo da su oni jedna od Top 6 ekipa ovog šampionata i da se neće dešavati često da oni gube na svom stadionu. Sa druge strane Eibar je marginalna ekipa ove sezone pa mislimo da je ovde najbolje odigrati da će domaćin da pobedi:

Tip: Villareal ML (da će Villareal da pobedi na ovom meču ili u lokalnom žargonu “kec”) sa kvotom 1.57

Valerenga – Molde, Norveška Prva Liga, 19.09.2020

Da su normalne okolnosti sasvim sigurno bi Molde bio blagi favorit na ovom meču i pored činjenica da igraju na gostovanju, međutim oni su u midweek igrali na gostovanju i to produžetke, tako da imaju 120 minuta više napora u nogama, što je dovoljan razlog da favorizujemo domaću ekipu ovde. Dakle, stavljamo ovu utakmicu u Yankee sistem jer smatramo da se Molde prilično umorio, a da je Valerenga odlična ekipa:

Tip: Valerenga AH0 (da Valerenga pokrije 0 liniju Azijskog hendikepa, ili u lokalnom žargonu “Winner 1”) sa kvotom 1.60

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos