Tiket dana – subota 19.12.2020

Milos
18 prosinca, 2020
422 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana. Takođe, ovi tiketi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica stipuliše igranje combo tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 19.12.2020. godine

Admira – Rapid Wien, Austria Bundesliga, 19.12.2020

Jedna od nama omiljenih igara je na golove, a jedna od omiljenih liga na koju volimo da igramo golove je Austrijska Bundesliga. Danas se sastaju ekipe Admire i Rapida, te vam pokayujemo statistiku ovog duela. Admira kući do sada ima 100% uspešnost u igri 3+, dok Rapid u gostima 80% dolazi u 3+, ali zato 100% dolazi u GG. Od poslednjih 7 međusobnih utakmica, čak 6 je došlo u 3+, a samo 2 od 7 u GG, stoga smatramo da je najbolje odigrati:

Tip: Over 3 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka) sa kvotom 1.675

Everton – Arsenal, England Premier League, 19.12.2020

Na papiru duel dve ekipe koji bi trebao da predstavlja svojevrsan derbi, međutim Asenal nikako ne igra u dobroj formi i može se reći da se Arteti drma stolica i da navijači postaju vrlo nestrpljivi. Everton pod trenerom Ancelotijem igra vrlo dobro, a posebno na domaćem terenu gde imaju 3-1-2 rekord, a Arsenal je generalno vrlo traljav ove sezone, posebno u napadu, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Everton AH0 (da Everton ne izgubi na ovom meču, ili u lokalnom žargonu „Winner 1“) sa kvotom 1.83

Fiorentina – Verona, Italija Serie A, 19.12.2020

Retko kada igramo na manje golova, jer naprosto to nije nama u krvi, ali ova utakmica ima sve preduslove da se odigra minus na golove, plus kvota je i više nego fenomenalna. Fiorentina na 33.3% utakmica na domaćem terenu igra manje golova, dok je Verona generalno vrlo tvrda ekipa i na gostovanjima igra 40% utakmica na manje golova, te predlažemo da se odigra:

Tip: Under 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 2 ili manje pogodaka) sa kvotom 1.80

Birkirkara – Gzira United, Malta Prva Liga, 19.12.2020

Jedna od stvari koju mi svakodnevno radimo je gledamo veliki broj prenosa fudbalskih utakmica, pa tako često počnemo da gledamo neke čudne lige i još čudnije timove. Maltešku ligu smo imali prilike da pratimo i sve što možemo da kažemo je da nije previše kvalitetno, ali da zna da bude efikasno. Domaća ekipa kod kuće igra utakmice sa preko 3.3 golova po meču, dok gosti igraju na gostovanjima utakmice sa skoro 3 gola po meču, te imajući u vidu kako ove ekipe primaju i postižu golove smatramo da treba igrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka) sa kvotom 1.90

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 4.841, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos