Tiket dana – subota 20.06.2020

Milos
20 lipnja, 2020
258 Views
tiket dana

Tokom pauze izazvane zbog Corona Pandemije (COVID-19), retko je bilo dovoljno utakmica da se igra Tip Dana, a kamoli da se sastavi valjan Tiket dana! Međutim, fudbal se vratio na velika vrata i sada kada se igra već blizu 20 prvenstava, imamo vikendom dovoljno utakmica da sastavimo jedan vrlo interesantan tiket. Uspeli smo da pronađemo četiri utakmice koje su dovoljno dobre da bi bile odigrane na jednom 4-fold tiketu.

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih šampionata za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice je popularni 4-fold tiket u kome je potrebno da pogodite sve četiri utakmice kako bi vam tiket bio dobitan. Ukoliko želite da povećate svoje šanse za zaradu, a da pritom malo smanjite potencijalni dobitak, možete odigrati Yankee sistem, u kom igrate 10 dubl opklada, 4 treble opklade i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potreno je ostvariti svega dva pogodtka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana vikenda od 20.06.2020. godine do 21.06.2020. godine

Seul – Ulsan, Korea Prva Liga, 20.06.2020

Veoma nam je interesantna Korejska liga, pre svega zato što se svake nedelje može pronaći jedna interesantna utkamica koja nudi lepe kvote. U ovom kolu ponovo ćemo pružiti šansu jednoj od najboljih ekipa ovog prvenstva, ekipi Ulsan Hyndai. Oni ove nedelje igraju na gostovanju protiv slabije ekipe Seula, koja do sada nije pokazala ništa specijalno, te je naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Ulsan Hyundai ML (da Ulsan pobedi na ovoj utakmici) sa kvotom 1.70

Stomil Olsztyn – Wigry, Poland II League, 21.06.2020

Prilično primamljiva kvota, pošto na domaćem terenu ekipa Stomila dočekuje ubedljivo najlošiju ekipu ovog šampionata, ekipu Wigry. Domaći na svom terenu ove sezone imaju 6-4-3 rekord, dok gosti igraju katastrofalno sa 2-1-10 rekordom. Stoga vrlo čudna kvota ovde, koja se mora ispratiti. Iz tog razloga naš predlog je da se ovde odigra:

Tip: Stomil Olsztyn (da domaća ekipa pobedi) sa kvotom 1.92

Real Sociedad – Real Madrid, Španska La Liga, 21.06.2020

Ovo bi trebala biti jedna vrlo interesantna utakmica, gde dva Reala igraju jedan protiv drugog. U prvom kolu Sociedad je izgubio na gostovanju protiv Alavesa, a Real Madrid je fantastično odigrao protiv Valencie i pobedio 3-0. Očekujemo jednu interesantnu i efikasnu utakmicu, te mi smatramo da je ovde najbolje odigrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola) sa kvotom 1.57

Rapid Vienna – Hartberg, Austrija 1 Liga, 21.06.2020

Austrijska liga je poznata kao liga u kojoj se svake nedelje dešavaju iznenađenja i da gotovo svaka ekipa može da iznenadi. Rapid je u prošlom kolu pobedio Wolfsberger golom u poslednjim minutama, a tu ekipu je Hartberg razbio 2-4 na gostovanju pre dve nedelje. Imajući u vidu kako obe ekipe igraju, mi smatramo da je ovde najbolje odigrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola) sa kvotom 1.37

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠI TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM 7.04 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 70.4 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Author Milos