Tiket dana – subota, 20.11.2021.

Dusan
20 studenoga, 2021
549 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 20.11.2021. godine

16:00 Darlington – Glouchester, Engleska Nacionalna liga Sever

Darlington je uoči ove utakmice na dvanaestom mestu na tabeli sa 18 osvojenih bodova iz 14 odigranih utakmica. Za sada imaju 5 pobeda, 3 remija i 6 poraza, uz gol količnik od 26 postignutih i 22 Primljena gola.

Sa prosekom od 3.4 gola po meču, Darlington se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji liste najefikasnijih ekipa lige. Glouchester zauzima pretposlednju poziciju na tabeli šampionata sa svega 9 osvojenih bodova iz 13 odigranih mečeva.

Imaju 2 pobede, 3 remija i čak 8 poraza, uz gol količnik od 14 postignutih i 27 primljenih golova. Sa prosekom od 3.2 gola po meču su peta nejefikasnija ekipa lige, a glavni problem tima je veoma slaba odbrana, koja u proseku protivnicima dozvoljava po više od 2 gola po meču.

Na strani su odigrali do sada 7 utakmica, na kojima su zabeležili 1 remi i 6 poraza. Loš učinak na gostujućim terenima rati još slabija gol razlika, pa su tako na 7 mečeva postigli svega 5 a primili čak 21 gol. Očekujemo da će Darlingnton napasti i iskoristiti sve defanzivne mane gostujućeg tima.

1+ & 1+ ( u oba poluvremena će biti po najmanje 1 gol ) 1,72 meridianbet

17:00 Napredak – Radnički NIš, Srbija 1

Napredak je lepo krenuo na početku sezone, mešutim kako je vreme odmicalo krenuli su da beleže sve slabij i slabije rezultate. Uoči ovog meča su na petoj poziciji na tableli sa 23 osvojena boda iz 16 odigranih mečeva, a do sada su postigli 20 i primili 18 golova.

U Nisu u najsjajnijoj formi što najbolje pokazuje svega 5 bodova iz zadnjih 5 mečeva, tako da je Napretku preko potrebna pobeda kako bi izašli iz ove mini rezultatske krize. Radnički je na devetom mestu sa 21 bodom iz 16 odigranih mečeva. i oni za sada ne briljiraju što se tiče eikasnosti, obzirom da su do sada postigli 18 i primili 19 golova.

Nalaze u boljoj formi od domaće ekipe, obzirom da na poslednja tri meča imaju dve pobede i jedan remi. Napredak mnogo bolje partije pruža na svom terenu, i do sada imaju 5 pobeda na 8 utakmica, tako da očekujemo da još jednom potvrde prednost domaćeg terena. U prvom delu sezone je Radnički u Nišu slavio sa 4:2 posle velikog preokreta, a golove bi trebali videte i danas.

1+ & 1+ ( u oba poluvremena će biti po najmanje 1 gol ) 1,95 meridianbet

18:00 Lazio – Juventus, Italija 1

Lazio derbi meč sa Juventusom dočekuje na petom mestu na tabeli sa 21 osvojenim bodom iz 12 odigranih mečeva. Sa 25 postignutih i 19 primljenih golova do sada, spadaju u jednu od najefikasnijih ekipa u ligi, a čak 18 golova od ukupno 25 su dali na svom terenu.

Juventus je posle katastrofalnog starta uspeo da malo popravi učinak, tako da su trenutno na osmom mestu na tabeli sa 18 osvojenih bodova. U poslednja tri kola su doživeli dva potpuno neočekivana poraza od Sassuola i Verone, tako da ih je to dodatno udaljilo od vrha tabele, i samo pobeda na ovom meču ih vraća u trku za jednu od pozicija koje vode u Evropu.

Juventus će na ovom meču biti bez Bernadeskija, Kijelinija, De Sciglija, Dibale i Remzija, tako da će Lazio biti u velikoj prednosti. Očekujemo veoma ofanzivnu igru domaćih fudbalera koji su po našem mišljenju bliži trijumfu u ovoj utakmici, ali smo se uzimajući u obzir golgetersku formu Lacija odlučili da na ovom meču ipak tipujemo na golove.

Pet poslednjih mešusobnih duela ovih ekipa je završeno sa više od 3 gola, a sličan scenario očekujemo i danas.

1+ & 1+ ( u oba poluvremena će biti po najmanje 1 gol ) 1,81 meridianbet

21:00 Barcelona – Espanyol, Španija 1

Barcelona je zbog loših rezultata smenila Ronalda Kumana, i na njegovo mesto imenovala klupsku legendu, Ćavija. Ćavi je ekipu preuzeo u veoma teškom trenutku, obzirom da je Barcelona u ovom trenutku na devetom mestu na tabeli sa samo 17 osvojenih bodova iz 12 odigranih utakmica.

U katastrofalnoj su formi, i na poslednja četiri meča u ligi su uspeli da remiziraju dva puta, a dva puta su pretrpeli poraz. Trebalo bi da ekipa konačno pokaže reakciju, a za Ćavijev trenerski debi u ligi je protivnik više nego idealan.

Gradski rival Espanyol ima takođe 17 bodova, i zauzima 11 mesto na tabeli. Espanyol je ekipa koja ove godine ima problema sa realizacijom , obzirom da su do sada postigli svega 14 golova. Na strani imaju po 3 remija i poraza, tako da se ne snalaze baš najbolje na gostujućim terenima.

Barcelona bi ovaj meč morala dobiti najpre zbog velike razlike u kvalitetu igračkog sastava, a i zbog činjenice da već pet kola ne znaju za trijumf, što se nije desilo godinama unazad. Verujemo da će Ćavi sa uspehom debitovati na klupi Katalonskog tima, i sigurni smo da će ovo biti meč sa dosta golova.

1+ & 1+ ( u oba poluvremena će biti po najmanje 1 gol ) 1,66 meridianbet

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 10.08 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI ČAK 10 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

 

Author Dusan