Tiket dana – subota 3.04.2021

Milos
2 travnja, 2021
608 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu daana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 03.04.2021. godine

Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt, Bundesliga, 03.04.2021

Nemačka Bundesliga je jedna od liga koja je poznata po tome što se igra otvoreno i efikasno, a danas na repertoaru imamo jednu vrlo interesantnu utakmicu koja se igra između Milionera iz Dortmunda i Eintracht Frankfurta. Obe ove ekipe su vrlo kvalitetne, a imajući u vidu da igraju utakmice sa preko 3 gola u proseku ove sezone, mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.40

Sassuolo – AS Roma, Italija Serie A, 03.04.2021

Bez ikakve sumnje sutra će se igrati nekoliko vrlo zanimljivih utakmica u okviru redovnog kola Italijanske Serie A. Domaća ekipa Sassuolo ove sezone igra odlično na domaćem terenu, dok je AS Roma vrlo efikasna, te nemamo nikakve sumnje da će na ovom meču biti golova. Obe ekipe u proseku igraju utakmice sa preko 3.3 gola po utakmici, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.50

Slovan Bratislava – Zlatne Moravce, Slovačka Prva Liga, 03.04.2021

Susret u kojem je domaća ekipa apsolutni favorit, posebno iz razloga što su kiksali u prethodnom kolu. Slovan Bratislava je dominantna ekipa u ovoj ligi i neretko da vrh pune mrežu svojih protivnika. Zlatne Moravce sa druge strane igraju korektno ali teško je poverovati da će pružiti neki ozbiljniji otpor lideru šampionata. Zbog svega ovoga mi predlažemo da se odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.45

Al Jazira – Al Wasl, UAE Prva Liga, 03.04.2021

Domaća ekipa se bori za titulu, dok su gosti prilično sigurni na sredini tabele. Obe ove ekipe su vrlo efikasne, sa tim da domaćini mnogo više postižu nego što primaju golova. Ipak, odbrana Al Jazire zna da bude ponekad brljava, a napad Al Wasl je ove sezone pokazao da može da postigne veliki broj pogodaka. Obe ove ekipe su sposobne za dobru igru, pa mi smatramo da treba igrati:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.45

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA SOLIDNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 2.65, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos