Tiket dana – subota, 21.05.2022.

Dusan
20 svibnja, 2022
491 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske i jednu košarkašku utakmicu, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Polako ali sigurno se bliži kraj takmičenja u velikom broju liga u Evropi, ali smo ipak uspeli da pronađemo nekoliko zanimljivih utakmica koje su po našem mišljenju dovoljno kvalitetne da bi našle mesta na našem tiketu dana.

Evo naših predloga za Tiket Dana za subotu 21.05.2022. godine

Tsarsko Selo vs. Lokomotiv Sofia, Bulgaria 1, 18:15

Uoči poslednjeg kola, domaći tim se nalazi na poslednjem mestu na tabeli, i da bi se spasio od direktnog ispadanja iz lige, biće mu potrebna pobeda na sutrašnjem meču protiv Lokomotive iz Sofije.

Tsarsko Selo ima isti broj bodova kao i Botev, ali zahvaljujući boljoj gol razlici bi pobedom u sutrašnjem meču došao do pozicije koja obezbeđuje baraž za opstanak u ligi, tako da je pobeda protiv Lokomotive apsolutni imperativ. Gostujući tim je već obezbedio opstanak u ligi, tako da ne verujemo da će pružiti ozbiljniji otpor domaćem timu, koji se nalazi u “do or die” situaciji.

Tsarsko Selo ML ( 1.50 )

Lazio vs. Verona, Italy Serie A, 20:45

Lazio je u prošlom kolu uspeo da osigura peto mesto na tabeli i plasman u Ligu Evrope, tako da poptuno rasterećno dočekuje meč poslednjeg kola protiv Verona-e. Lazio je ubedljivo najefikasnija ekipa u ligi ove sezone sa prosekom od 3.5 gola po meču, što dovoljno pokazuje njihove ofanzivne kvalitete.

Verona ipak nije uspela da se ozbiljnije uključi u borbu za sedmo mesto na tabeli, tako da će ovu sezonu završiti kao devetoplasirana ekipa u Serie A, ali moramo reći da su ove sezone ostavili više nego pozitivan utisak.

Moramo pomenuti i činjenicu da je Verona jedna od efikasnijih ekipa u ligi ( 3.2 gola prosečno po meču ), i imajući u vidu da će poslednji meč ove sezone odigrati protiv ekipe koja takođe igra veoma ofanzivno, sasvim realno je za očekivati da golovi ni na sutrašnjem meču neće izostati.

Over 2.5 ( 1.53 )

Chemnitz vs. Bayern Munich, Germany 1 Basketball, 20:30

Uprkos brojnim problemima koji su zadesili domaći tim, ekipa Bayern-a je i dalje glavni kandidat za osvajanje titule ove sezone u Nemačkom šampionatu. Bayern ima najkvalitetniji tim u čitavoj ligi, ima vrhunskog trenera, i obzirom da najviše ambicije, svaki drugi ishod sem prvog mesta na kraju bi predstavljao zaista veliki neuspeh.

Verujemo da će Trinchieri od svojih igrača tražiti maksimalno ozbiljan pristup protiv Chemnitz-a, a kako je Bayern u prva dva meča uspeo da ostvari dva trijumfa, verujemo da će na sutrašnjem meču pokušati da “završe posao” i obezbede plasman u polufinale.

Over 145.5 ( 1.40 )

UKUPNA KVOTA: 3.54

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan