Tiket dana – subota 22.05.2021

MilosNS
22 svibnja, 2021
346 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu „sportske kladionice“, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 22.05.2021. godine

Tampines – Hougang, Singapur Prva Liga, 22.05.2021

Jedna od liga koje nismo do sada tipovali prilično često, ali ćemo u budućnosti to sigurno raditi, pošto se radi o vrlo efikasnoj ligi je Singapurska liga. Danas se sastaju dve vrlo ofanzivne i efikasne ekipe, Tampines koji je od 11 utakmica odigrao 11 puta 3+ i Hougang koji je od 10 utakmica odigrao 7 puta 3+. Naprosto, ovo je liga koja živi za ofanzivan fudbal  te mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.35

Zilina – Zlatne Moravce, Slovačka Prva Liga, 22.05.2021

Polako se spušta roletna na Slovački šampionat i igra se poslednje kolo, a realno sve je manje više rešeno. U jednoj utakmici gde nikome ništa ne treba sastaju se najefikasnija ekipa šampionata Zilina i najneefikasnija ekipa Zlatne Moravce. I pored činjenice da Moravce zna da odigra na mali broj golova, poslednje kolo obično donosi efikasne susrete, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.35

Bayern Munich – Augsburg, Nemačka Bundesliga, 22.05.2021

Poslednje kolo šampionata i Bayern će na svom stadionu slaviti titulu. Augsburg sa druge strane nema zašto da igra, pošto su završili sezonu u donjem delu tabele, ali su uspeli da se spasu od ispadanja. Kladionice su postavile liniju za golove vrlo visoko, pa zbog svega ovoga mi predlažemo da se odigra:

Tip: 0-4 (da bude 4 ili manje pogodaka na meču) sa kvotom 1.83

Fenix – Penarol, Urugvaj Prva Liga, 22.05.2021

Ponovo je počela Urugvajska liga koja je odlična za golove generalno. Fenix na svom terenu je prilično opasna ekipa, a Penarol igra u fantastičnoj formi. Ipak Penarol igra Copa Libertadores i mora malo da rotira. Sve je ovde jasno i mi smatramo da treba igrati:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.70

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM 3.179 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.