Tiket dana – subota 22.08.2020

Milos
21 kolovoza, 2020
462 Views
tiket dana

Vikend nam nudi ograničen broj fudbalskih utakmica i smatramo da će biti prilično teško odlučiti se samo za nekoliko koje će ući u naš Tiket Dana. Ponekad je prilično teško isfiltrirati određeni broj utakmica, ali smo mi odlučili da sastavimo Tiket Dana od ponuđenih utakmica i ovo je naš izbor.

Kako ste navikli od našeg tima eksperata, mi svakodnevno radimo analize i tipove ponuđenih sportskih takmičenja, ali nakon velike potražnje od strane naših čitalaca, odlučili smo se da u našu ponudu besplatnih tipova uvrstimo i povremeno tiket dana koji će nuditi nekoliko zanimljivih i pre svega profitabilnih utakmica u kombinovanom tiketu.

Ovde moramo napomenuti, da mi i dalje verujemo da je jedini ispravan način ostvarivanja zarade na kladionicama, da se igraju singl opklade, ali svakako nemamo ništa protiv da se ponekad odigra i kombinovani tiket, sa razumnim ulogom, radi većeg uzbuđenja prilikom praćenja dnevnih tiketa.

Danas vam nudimo jedan tiket sa četiri utakmice, popularni 4-fold tiket u kome je potrebno da pogodite sve četiri utakmice kako bi vam tiket bio dobitan. Ukoliko želite da povećate svoje šanse za zaradom, a da pritom malo smanjite potencijalni dobitak, možete odigrati Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklade i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogodkta od četiri utakmice.

Evo naših predloga za Tiket Dana 22.08.2020. godine

Antwerpen – Gent, Belgija Prva Liga, 22.08.2020

Svakako jedna od najinteresantnijih utakmicak oja će se odigrati u okviru ovog kola Belgijske prve lige, gde osvajač Super Kupa, Antwerpen an svom stadionu dočekuje snažnu ekipu Genta. Iako ove dve ekipe spadaju u sam vrh Belgijskog fudbala nisu krenuli dobro u ovu sezonu, pa je već u trećem kolu bitno ostvariti pozitivan rezultat.  Nekako imamo utisak da će na ovom meču biti vatre, te zbog svega ovog smatramo da je najbolje na ovom susretu odigrati:

Tip: BTTS (da obe ekipe postignu pogodak) sa kvotom 1.61

Zenit – Tambov, Rusija Prva Liga, 22.08.2020

Zenit je krenuo silovito u novu sezone i pre nekoliko dana su pobedili na svom stadionu velikog rivala CSKA Moscow rezultatom 2-1. Gosti sa druge strane spadaju u jednu od slabijih ekipa u Ruskom šampionatu ove sezone, te mi smatramo da na ovom meču mora da se odigra:

Tip: Zenit ML (da Zenit pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.20

Kuressaare – Paide, Estonija Prva Liga, 22.08.2020

Estonska liga i posebno ekipa Paide su ove sezone kao nacrtani za igru na golove. Naime, Paide igra u proseku utakmice sa 3.5 golova, dok domaća ekipa igra u proseku 2.8 golova po utakmici. Vrlo često Paide u provm poluvremenu probija ovu granicu, te mi smatramo da je najbolje odigrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da bude više od dva gola na utakmici) sa kvotom 1.50

Beijing Guoan – Shanghai SIPG, Kineska Super Liga, 22.08.2020

Derbi utakmica ovog kola gde se sastaju dve vrlo snažne ekipe Guoan i SIPG. Imajući u vidu snagu ove dve ekipe, kao i činjenicu da imaju vrlo kvalitetne igrače u napadu smatramo da će ovde biti golova, te na ovom meču treba odigrati:

Tip: BTTS (da obe ekipe postignu pogodak) sa kvotom 1.57

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠI TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM 4.56 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 45.6 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Author Milos