Tiket dana – subota 23.10.2021.

Dusan
23 listopada, 2021
478 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 23.10.2021. godine

20:30 Grasshopers – Zurich, Switzerland 1

Jedanaesta runda Švajcarskog šampionata nam donosi duel između petoplasiranog Grasshoppersa i drugoplasiranog Zurich-a. Grasshoppers je na deset odigranih mečeva otvario gol razliku od 16 postignutih i 14 primljenih, odnosno 3 gola po meću u proseku.

Zurich je na istom broju mečeva uspeo da postigne čak 23 gola, dok su primili 17, i sa prosečno 4 gola po meču u najefikasnija ekipa u ligi. Teško je prognozirati pobednika u ovom duelu, obzirom da su obe ekipe sposobne da postignu po 2 i više golova, pa ćemo se zbog toga okrenuti tipovanju na pogotke.

Očekujemo da obe ekipe nastave u istom ritmu kao i do sada, tako da je za nas najizglednija opcija da će oba tima postići po najmanje jedan gol na ovom meču.

BTTS 1,62 22bet

 20:45 Bologna  – AC Milan, Italy 1

Bologna ove sezone igra veoma ofanzivno, čemu svedoči podatak da su na osam odigranih utakmica postigli 13 i primili 15 golova, i sa prosekom od 3.5 gola po meču spadaju u jednu od golgeterski raspoloženijih ekipa. Seriju od četiri uzastopna meča sa 3 ili više golova su prekinuli u prošlom kolu na gostovanju Udinese-u, odigravši 1:1.

Milan svoje obaveze u ligi nastavlja posle poraza od Porto-a sa 1:0 u meču grupne faze Lige Šampiona. Trenutno se nalaze na drugoj poziciji na tabeli sa dva boda manje od Napolija, i pobeda u ovom meču m je imperativ.

Do sada su postigli 18 a primili samo 7 golova, i sa prosekom od 3.1 gola po meču su u sredini tabele po pitanju efikasnosti. U međusobnim duelima ovih ekipa golovi su česta pojava, tako da ćemo i ovog puta ispoštovati tradiciju.

Goals Scored in Both Halves – Yes 1,77 22bet

 21:00 Ath. Bilbao – Villareal, Spain 1

Duel dve ekipe iz sredine tabele koje ove sezone ne briljiraju baš napadački. Blbao je na devetoj poziciji na tabeli sa 13 osvojenih bodova, i gol razlikom od 7 postignutih i samo 4 primljena gola. Od osam odigranih mečeva, samo su na jednom viđena tri gola, što dovljno govori o stilu igre večerašnjeg domaćina.

Villareal je na dvanaestom mestu sa 11 osvojenih bodova, i skromnom gol razlikom od 9 postignutih i 5 primljenih golova. Na svega tri njihova meča je viđeno po 3 ili više golova, a zanimljivo je da su 6 od 9 golova postigli na samo dva meča ( pobeda nad Elche-om 4:1 i poraz od Osasune 2:1 ).

Villareal je pre tri dana u okviru grupne faze gostovao Young Boys-u, i uspeo da zabeleži ubedljivu pobedu rezultatom 4:1. Iako deluje da su ušli u golgeterski ritam, treba podsetiti da je Bilbao dijametralno suprotna ekipa postilu igre od Švajcaraca, i treba očekivati jedan veoma tvrd meč večeras.

Under 2.5 1,75 22bet

 21:30 Sporting – Moreirense, Portugal 1

Ekipa Sportinga iz Lisabona je uz Porto jedina neporažena ekipa u ligi do sada. Nalaze se na trećoj poziciji na tabeli sa bodom zaostatka u odnosu na vodeću Benficu. Za sada su na skromnom golgeterskom učinku, obzirom da su na osam odigranih mečeva postigli 13 i primili svega 4 gola.

U utorak su na gostovanju Bešiktašu u Ligi Šampiona slavili sa velikih 4:1, i nagovestili izlazak iz golgeterske krize. Moreirense se nalazi na četrnestom mestu tabeli, sa samo dva boda više od opasne zone.

Na osam mečeva u ligi su postigli 10 i primili 16 golova, i sa prosekom od 2 primljena gola po meču su najgori odbrambeni tim u ligi. Na 4 od poslednjih 6 međusobnih duela ovih ekipa na stadionu Jose Alvalade u Lisabonu je bilo 3 i više golova, a ova utakmica je sjajna prilika za domaće fudbalere da efikasnom pobedom nastave borbu za prvo mesto u šampionatu.

Over 2.5 1,71 22bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 8.58, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan