Tiket dana – subota, 24.09.2022.

Srba331
23 rujna, 2022
1598 Views
tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Obzirom da je ovo period kada je Liga Nacija aktuelna, naš tiket dana za subotu 24.09.2022 čine tri utakmice iz ovog takmičenja. Ukupni koeficijent od 5,26 daje sasvim dovoljnu vrednost ovom tiketu.

Evo naših predloga za Tiket Dana za Subotu 24.09.2022 godine

Češka vs. Portugal, UEFA Liga Nacija, 20:45 CET

Situacija u skupini 2 Lige A vrlo je napeta. Španjolci imaju 8, Portugalci 7, a Česi 4 boda, tako da tehnički svaka od ove tri reprezentacije ima šanse doći do prvog mjesta na tablici. Ipak, za očekivati ​​je da će o prvom mjestu odlučivati ​​Španjolska i Portugal, a za takvo što Portugalcima će trebati sva 3 boda s ovog gostovanja.

Portugal je rutinski slavio u prvoj utakmici protiv Češke rezultatom 2:0, dok bi sada situacija mogla biti drugačija. Česi su kod kuće neugodni, a kako nemaju što izgubiti, može se očekivati ​​njihova totalna ofanziva prema gostujućim vratima.

U prva 4 susreta u skupini Portugalci su pokazali određene defanzivne slabosti, pa se nećemo iznenaditi ako Česi prvi zabiju gol u ovom susretu. Sve u svemu, očekujemo vrlo dinamičnu utakmicu, jednakog intenziteta u oba poluvremena.

Golovi u oba poluvremena – da (1,92)

https://twitter.com/selecaoportugal/status/1573380482343268353?s=20&t=pRUwNTJn4IP_vSQK96sTGQ

Cipar vs. Grčka, UEFA Liga Nacija, 20:45 CET

Grci su u prošlom kolu izborili plasman u Ligu B, pa su preostala dva susreta u skupini za njih revijalnog karaktera. Grci su upisali sve četiri pobjede, a gol-razlika od 7:0 dovoljno govori o njihovoj dominaciji nad ostalim protivnicima.

Odigrali su 2 gostovanja u kojima su postigli 2 gola, a činjenica da su i na gostovanjima uspjeli sačuvati svoj gol jasno govori da Grci igraju utakmice s velikom agresivnošću u obrani.

Ciprani će se boriti da izbjegnu play out kako ne bi došli u situaciju da ispadnu u Ligu B, tako da je ova utakmica za njih od velike važnosti. Iako u prve četiri utakmice nisu pokazali ništa posebno, vjerujemo da ipak mogu odigrati barem jednu utakmicu na dovoljnoj razini da uzmu barem bod protiv puno boljeg protivnika.

Cipar +1,5 AH (1,45)

https://twitter.com/EthnikiOmada/status/1573251984114782210?s=20&t=f5EwIyy34DCRfvqY5L6LMA

Slovenija vs. Norveška, UEFA Liga Nacija, 18:00 CET

Kako sada stvari stoje, Slovenci će najvjerojatnije preseliti u Ligu C, dok su Norvežani na korak od plasmana u Ligu A.

Ruku na srce, dosadašnjim igrama apsolutno su zaslužili prvo mjesto u skupini. No, utakmica protiv Slovenije za njih je praktički odlučujuća, jer su u gostima upisali pobjedu protiv Srbije, a teško je očekivati ​​da će kod kuće doživjeti uvjerljiviji poraz s više od jednog gola razlike.

Prevedimo. U slučaju pobjede gotovo bi sigurno otišli u skupinu A, a u zadnjem kolu protiv Srbije bi im odgovarao svaki rezultat u kojem ne izgube s više od jednog gola. Pod uvjetom da Srbija prvo pobijedi Švedsku.

Norvežani su kvalitetniji od Slovenaca i očekujemo da će se ta razlika vidjeti na terenu. Motiva im neće nedostajati, pa ovaj put vjerujemo u Haalanda i njegov tim.

Golovi u oba poluvremena – da (1,89)

https://twitter.com/433/status/1573068486653394944?s=20&t=BWLcNSKPOXvoZzi9hDtHJA

Ukupni koeficijent: 5,26

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.