Tiket dana – subota 24.10.2020

Milos
24 listopada, 2020
514 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svake subote da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru različitih svetskih liga, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 24.10.2020. godine

Altach – Admira, Austrija Prva Liga, 24.10.2020

Više puta se pokazalo da je Austrijska liga vrlo profitabilna kada se govori o igri na golove, te smo ove nedelje pronašli jednu utakmicu koja nam se čini da bi mogla biti vrlo efikasna, a kvota je više nego zadovoljavajuća. Naime, u petom kolu Austrijske prve lige poslednje-plasirani Altach dočekuje ekipu Admire. Iako domaća ekipa do sada nije puno golova postigla (svega dva), oni su na ovom susretu favoriti i kladionice očekuju njihovu pobedu. Admira sa druge strane ima potencijal da postigne pogodak na svakom meču, ali odbrana im nije jača strana. Obe ekipe imaju neverovatan ofanzivni potencijal, ali vrlo klimave odbrane, te zbog toga smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola, ili u lokalnom žargonu “3+”) sa kvotom 1.65

Liverpool – Sheffield United, Premier League, 24.10.2020

Ovo je pik sa kojim se neće mnogi složiti, ali verovali ili ne, Liverpool je jedna strašno dobra ekipa za igru BTTS (GG). Oni su naime prošle sezone, kada su bili totalno dominantni, na domaćem terenu imali 63.2% utakmica na kojima su primali gol. Ove sezone odbrana Liverpoola je kapitulirala čak 13 puta (doduše 7 puta protiv Aston Ville), ali povreda Van Dijka samo je oslabila i onako traljavu odbranu. Sheffield United nije baš efikasan, ali stvaraju dovoljan broj šansi da bi mogli postići pogodak na ovom meču, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: BTTS (da obe ekipe postignu pogodak ili u lokalnom žargonu “GG”) sa kvotom 1.90

Atalanta – Sampdoria, Italija Serie A, 24.10.2020

Da li je potrebno da se ponavljamo svako kolo oko rezone zbog kojih igramo na Atalantu i na golove. Ovo kolo dolazi im u goste ekipa Sampdorie, koja svakako može da postigne gol, pa mislimo da je ovde najbolje odigrati da će biti više od dva gola:

Tip: Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više od tri gola) sa kvotom 1.48

Atletico Madrid – Betis, Španska La Liga, 24.10.2020

Atletico Madrid je odlično počeo ovu sezonu u Španskoj La Ligi gde su u prve četiri utakmice primili samo jedan gol, ali u midweek ih je Bayern kompletno razmontirao, što je i bilo očekivano, pošto su Bavarci prava mašinerija. Danas Madriđani dočekuju nezgodni Betis, ali smatramo da će se trgnuti i da se na ovoj utakmici moraju “oteti” bodovi:

Tip: Atletico Madrid ML (da domaća ekipa pobedi na ovom meču, ili u lokalnom žargonu “kec”) sa kvotom 1.55

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM 3.57 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos