Tiket dana – Subota 25.05.2024

Sportske
25 svibnja, 2024
1110 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušasamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za subotu 25.05.2024. odabrali tri nogomentne utakmice sa ukupnim koeficijentom 6,07. Preporučujemo ovaj tiket dana kao sistem 2/3.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 25.05.2024. godine.

TIKET DANA 25.05.2024


16:00 – Manchester City vs Manchester United

Manchester City će pokušati osvojiti dvostruku krunu, a Manchester United pokušati spasiti sezonu. Ovo je repriza prošlogodišnjeg finala. Mislimo da će Manchester City pobijediti u ovoj utakmici i pobijediti dva puta. Imaju sjajne rezultate u finalima i nakon osvajanja naslova imaju puno samopouzdanja.

S druge strane, Manchester United je užasan ove sezone i ozljede su otežale život Eriku Ten Hagu.

Manchester City Under 2.5 goals @ 1.95

16:15 – Real Sociedad vs Atletico Madrid

Real Sociedad će se željeti oprostiti od domaće publike pobjedom, što ga ovdje čini favoritom. Nisu zabijali previše golova do sada i imaju dobru obranu.

Atletico Madrid je bolje prošao ove sezone, imaju više pobjeda i zabili su 17 golova više od Reala. Pošto ovaj meč neće utjecati na položaj nijedne momčadi, očekujemo mješovite sastave na terenu i dosta prilika na obije strane. Očekujemo da će obije momčadi pogoditi gol.

Goals in both halves – yes @ 1.81

18:00 – Juventus vs Monza

Juventus u posljednje vrijeme ne igra na razini na koju smo od njih navikli. Obrana Bianconera pokazala je ranjivost u prethodnim utakmicama.

S obzirom na to i činjenicu da su tri od posljednja pet međusobna susreta s Monzom završila postignutim golovima na obje strane, ova opcija čini se kao dobar izbor za njihov nadolazeći okršaj u Torinu.

Monza Over 0.5 @ 1.72

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

TIKET DANA 25.05.2024

16:00 – Manchester City vs Manchester United / Manchester City Under 2.5 goals @ 1.95

16:15 – Real Sociedad vs Atletico Madrid / Goals in both halves – yes @ 1.81

18:00 – Juventus vs Monza / Monza Over 0.5 @ 1.72

Vrijeme početka prve utakmice: 16:00

Ukupni koeficijent: 6.07 ( Preporučujemo ovaj tiket dana kao sistem 2/3 )Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Subota 25.05.2024 09:00) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica:  22bet

Author Sportske