Tiket dana – subota 25.07.2020

Milos
25 srpnja, 2020
406 Views
tiket dana

Tokom pauze izazvane zbog Corona Pandemije (COVID-19), retko je bilo dovoljno utakmica da se igra Tip Dana, a kamoli da se sastavi valjan Tiket dana! Međutim, fudbal se vratio na velika vrata i sada kada se igra već blizu 20 prvenstava, imamo često dovoljno utakmica da sastavimo jedan vrlo interesantan tiket. Uspeli smo danas da pronađemo četiri utakmice koje su dovoljno dobre da bi bile odigrane na jednom 4-fold tiketu.

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih šampionata, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice je popularni 4-fold tiket u kome je potrebno da pogodite sve četiri utakmice kako bi vam tiket bio dobitan. Ukoliko želite da povećate svoje šanse za zaradu, a da pritom malo smanjite potencijalni dobitak, možete odigrati Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogodtka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 25-26.07.2020. godine

Paide – Levadia Tallin, Estonija Prva Liga, 25.07.2020

Estonsko prvenstvo je vrlo interesantno, pre svega zbog činjenice da je vrlo efikasno i da ekipe igraju izrazito napadački fudbal. Paide, domaćin na ovom meču igra utakmice sa 3.3 gola u proseku, dok Levadia igra utakmice sa 3.7 gola po meču. Takođe, Paide igra vrlo efikasno u ovom prvenstvu, te je naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola na ovom meču) sa kvotom 1.47

Genoa – Inter Milan, Italija Serie A, 24.07.2020

Serie A postaje jedna od najzanimljivijih liga na svetu bez svake sumnje. Način na koji ekipe igraju i broj golova koji se postiže, pokazuje da su dani katanaća daleko iza nas. Danas se u okviru redovnog kola sastaju Genoa, ekipa koja na domaćem terenu 70.6% utakmica igra da obe ekipe postignu pogodak i Inter Milan, ekipa koja na isto toliko utamica na gostovanjima igra da obe ekipe postignu pogodak. Takođe, obe ekipe često idu preko dva gola. Iz tog razloga naš predlog je da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals & BTTS (da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od dva gola na meču) sa kvotom 1.90

Bodo/Glimt – Molde, Norveška Prva Liga, 26.07.2020

Veliki derbi prve lige Norveške gde Bodo/Glimt na svom stadionu dočekuje Molde. Ovde zaista nemamo šta da razmišljamo jer, imajući u vidu kako obe ekipe igraju, mi smatramo da je ovde najbolje odigrati da će biti mnogo golova ida će obe ekipe postići pogodak:

Tip: Over 2.5 Goals & BTTS (da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od dva gola na meču) sa kvotom 1.57

Gwangju – Suwon Bluewings, Korea Prva Liga, 24.07.2020

Pametan novac je rano krenuo da se sliva u pravcu domaće ekipe, te nema razloga da mi ne budemo u istom vagonu. Gwangju uopšte nije loša ekipa, a naređali su nekoliko loših rezultata, te smatramo da je možda vreme da se njihova sreća preokrene. Imajući u vidu kako obe ekipe igraju, mi smatramo da je ovde najbolje odigrati:

Tip: Gwangju 0 AH (da Gwangju ne izgubi na ovom meču) sa kvotom 2.08

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠI TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM 9.12 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 93.3 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Author Milos