Tiket dana – subota 25.09.2021.

Dusan
25 rujna, 2021
597 Views
tiket dana

Iz današnje ponude smo izdvojili 3 meča za naš tiket dana, a ukoliko tiket uplatite u kladionici 22bet koeficijent 3,93 vam može doneti lep profit. Pored tiketa dana, naš predlog je i da pogledate prognoze utakmica koje svakodnevno postavljaju eksperti sa sajta sportske-kladionice.com.

18:00 Zilina – Ruzomberok, Slovakia 1

Zilini treba pobeda u ovom meču kako bi zadržala priključak za Slovanom koji joj beži tr boda na tabeli. U seriji su od 3 meča bez pobede i trijumf na ovom meču se nameće kao imperativ. Kod kuće imaju 3 pobede i 1 poraz uz gol razliku 10:4, i to dovoljno pokazuje njihove ofanzivne kvalitete.

Ruzomberok ove sezone beleži sasvim prosečne rezultate, i sa 11 osvojenih bodova zauzimaju sedmu poziciju na tabeli. Seriju mečeva bez pobede su prekinuli u prošlom kolu napravivši pravu senzaciju, pobedom od 1:0 protiv lidera šampionata Slovana iz Bratislave.

Zanimljivo je da na strani još uvek ne znaju za poraz, a na njihovim gostujućim utakmicama smo videli do sada 11 golova. U međusobnim duelima ove dve ekipe standardno viđamo golove, a uzevši u obzir formu obe ekipe i tradiciju očekujemo dosta golova i na ovom meču.

Over 2.5 1,65 22bet

18:30 Waregem – Kortrijk, Belgium 1

Posle osam odigranih mečeva Waregem se nalazi u opasnoj zoni, na 16. mestu sa samo 8 osvojenih bodova. Nisu u sjajnoj formi što potvrđuju i 2 vezana poraza. Do sada su postigl 12 a primili 16 golova, i jedna su od najefikasnijih ekipe Belgijskog šampionata.

Kortrijk iznenađujuće dobro igra ove sezone, pto sedma pozicija sa 13 osvojenih bodova najbolje pokazuje. Bio bi taj plasman i bolji da se ne muče na gostovanjima, gde imaju po 2 pobede i poraza uz prilično skromnu gol razliku 4:4. Domaćin je pod većim pritiskom i mora da napadne, tako da verujemo da mogu da nastave seriju efikasnih mečeva.

Na 6 od poslednjih 8 međusobnih duela na stadionu Waregema je bilo najmanje po 3 gola, tako da golovi danas ne bi smeli da izostanu.

Over 2.5 1,65 22bet

17:00 Slaven Belupo – Dinamo Zagreb, Croatia 1

Sa dva meča manje u odnosu na vodeću Rijeku Dinamo se sa 16 osvojenih bodova nalazi na trećem mestu na tabeli. Podigli su formu s početka sezone i trenutno imaju četiri pobede u nizu. Iako je Dinamo zadržao okosnicu tima iz prošle sezone nekako deluje da se po prikazanim igrama do sada to praktično dva skroz suprotna tima.

Iako Zagrepčani pobeđuju, ne deluje to ubedljivo kao proteklih godina. Ovaj meč je uvertira za gostovanje Genku u Ligi Evrope, i može odlično poslužiti da se ekipa dodatno uigra. Slaven je pretposlednji na tabeli sa samo 6 bodova do sada, i vodiće veliku borbu sa Istrom i Dragovoljcem oko opstanka u ligi. Nalaze se u seriji od 8 mečeva bez trijumfa, a loš momentum domaćina Dinamo ne bi smeo da propusti.

Jedinu pobedu do sada Slaven je ostvario baš protiv Dinama u prvom kolu, pobedivši 2:0 na Maksimiru. Sigurno je da će Dinamo hteti osvetu za taj sramotni poraz, i obzirom da dobru trenutnu formu mišljenja smo da će sve sem 3 gola u mreži Slavena biti iznenađenje.

Dinamo to win 1,40 22bet

Ukupni koenficijent 3,93

Kladionica 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan