Tiket dana – subota 26.09.2020

Milos
26 rujna, 2020
528 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svake subote da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru različitih svetskih liga, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 26.09.2020. godine

Torino – Atalanta, Italija Serie A, 26.09.2020

Već u drugom kolu Serie A očekuje nas nekoliko zanimljivih duela, gde je po nama jedan od zanimljivijh onaj koji će se igrati u Torinu, gde domaća ekipa istog imena dočekuje ekipu koja ih je prošle godine počistila sa 7-0. Atalanta je od saveza dobila produženi odmor, pošto su igrali post-covid Ligu Šampiona te im je ovo prva utkamica u šampionatu. Obe ekipe imaju neverovatan ofanzivni potencijal, te zbog toga smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola, ili u lokalnom žargonu “3+”) sa kvotom 1.57

Vitoria – Oeste, Brazil Druga Liga, 26.09.2020

Iteresantna kvota na pobedu domaćina ovde iz nekoliko razloga. Prvo, Oeste igra u vrlo lošoj form ii na ovom meču igraju bez dva bitna igrača. Drugo Vitoria na domaćnem terenu igra impresivno, a vraćaju im se u startnih 11 tri takođe bitna igrača, a pored toga, kao šlag na tortu Vitoria je zaista kvalitetnija ekipa u ovom duelu, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Vitoria ML (da Vitoria pobedi na ovom meču ili u lokalnom žargonu “kec”) sa kvotom 1.75

Baerum – Bryne, Norveška Treća Liga, 26.09.2020

Retko kada igramo ovako niske lige, ali na ovoj utakmici postoji ogroman value te nikako ne smemo da propustimo isti. Domaća ekipa je kralj nerešenih rezultata ove sezone, pošto su na 11 utakmica odigrali čak 7 remija, ali danas igraju protiv lidera na tabeli, ekipe Bryne, koja bi trebala da ih rutinira, pa mislimo da je ovde najbolje odigrati da će gost da pobedi:

Tip: Bryne ML (da će Bryne da pobedi na ovom meču ili u lokalnom žargonu “dvojka”) sa kvotom 1.80

Leverkusen – RB Leipzig, Bundesliga, 26.09.2020

 Vrlo interesantan duel u okviru Bundesliga, gde u drugom kolu Leverkusen dočekuje odličnu ekipu RB Leipziga. Iako je ovo možda i derbi ovog kola, naše je predviđanje da će biti dosta efikasna utakmica i smatramo da je odlična odluka ovde odigrati da će biti minimum 3 gola na utakmici:

Tip: OVer 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više od tri pogotka, ili u lokalnom žargonu “3+”) sa kvotom 1.57

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Author Milos