Tiket dana – subota 27.02.2021

Milos
26 veljače, 2021
610 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 27.02.2021. godine

Admira – Tirol, Austrija Bundesliga, 27.02.2021

Admira se trenutno nalazi na poslednjoj poziciji šampionata Austrije, ali u poslednje vreme njihove partije nisu nimalo loše, pa su tako uspeli da postignu dva gola protiv moćnost Salzburga na svom terenu, iako su primili čak četiri. Osim toga oni su ekipa koja igra najefikasnije utakmice u celoj Bundesligi, te na njihovim utakmicama uvek treba tražiti golove. Tirol sa druge strane nije top ekipa u ovoj ligi, a znaju da postignu golove, iako im odbrana nije jača strana. Stoga mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.72

Bochum – Wurzburger Kickers, Nemačka Druga Liga, 27.02.2021

Nekoliko ekipa se bori za prvo mesto na tabeli Nemačke Druge Lige i ekipa Bochuma je jedna od njih. Oni su ove sezone vrlo opasni na domaćem terenu i veliku većinu utakmica su pobedili bez većih problema. Njihovi protivnici se nalaze na poslednjoj poziciji na tabeli i ovo zaista ne bi trebao da bude pretežak posao za ekipu Bochuma, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Bochum (da domaća ekipa pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.70

Porto – Sporting Lisabon, Portugalska Prva Liga, 27.02.2021

Veliki derbi Portugalskog prvenstva i kladionice predviđaju da će biti malo golova, ali mi se ne slažemo sa ovim. Obe ove ekipe imaju odlične napade, a odbrane im kapituliraju prilično često. Naime, porto na domaćem terenu igra na 3.10 golova u proseku, dok Sporting na gostovanjima igra na 2.70 golova i mi predlažemo da se odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 2.20

Sevilla – Barcelona, Španija La Liga, 27.02.2021

Ovo je bez svake sumnje derbi Španske La Lige, a nas zaista intrigiraju ove kvote na total marketu, pošto sasvim sigurno ekipe neće srljati, imajući u vidu važnost meča, ali i činjenicu da su prilično umorni od igranja u Evropskim takmičenjima. Obe ove ekipe vrlo dobro znaju da igraju na rezultat, pa mi smatramo da treba igrati:

Tip: 0-2 (da bude 2 ili manje pogodaka na meču) sa kvotom 2.20

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM 6.04 KVOTOM , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

Author Milos