Tiket dana – subota 27.05.2023.

Sportske
27 svibnja, 2023
2272 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske i jednu košarkašku utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Danas su naš izbor četiri fudbalske utakmice iz četiri različite fudbalske lige. Ukupni koeficijent iznosti 11,56.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem. To praktično znači da uplaćujete 3 tiketa, odnosno 3 sistema ( 2/4, 3/4 i 4/4 ). Ili prilikom uplate tiketa možete obeležiti sva 3 sistema u okviru jednog tiketa. Kako to izgleda u praksi možete videti ovde. Ukratko, sa 2 pogodjena meča vraćate deo uloženog novca, sa 3 pogođena meča ostvaruje se određena zarada, dok je osetniji profit moguć sa sva 4 pogođena para.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 27.05.2023. godine.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

16:30 Istra 1961 vs Slaven Belupo, Hrvatska 1

Istra se kasno “probudila”, i opšti je utisak da je domaći tim itekako mogao da dođe do barem četvrtog mesta na tabeli. Ostaje svakako veliki žal jer je Liga Konferencija bila tako blizu, a ipak tako daleko.

Na stadion Alto Drosina stiže Slaven Belupo koji nema pobedu na poslednjih pet mečeva. Takođe, gosti će po završetku ovog meča poslati čitavu ekipu na odmor, a glasine kažu da će i trener Zekić otići iz kluba. Istra će želeti da nastavi niz dobrih rezultata, dok gosti jedva čekaju da odu na “zasluženi” odmor.

Golovi u oba poluvremena 1+1+ @ 1,92

17:00 Kolubara vs Radnički Niš, Srbija 1

Domaćem timu je nedavno oduzeto devet bodova zbog nameštanja rezultata, tako da je Kolubara i zvanično ispala iz lige. S druge strane, Radnički Niš i dalje nije obezbedio opstanak jer ima samo jedan bod više od direktnih konkurenata, tako da je za goste ova utakmica “do or die”.

Ovde bi moglo biti golova jer domaći igraju samo za oproštaj od svojih navijača, dok će gosti morati da “grizu” od prvog minuta kako bi došli do tri veoma važna boda.

Golovi u oba poluvremena 1+1+ @ 1,83

15:30 Bochum vs Bayer Leverkusen, Nemačka 1

Ako Bayer danas ne pobedi ostaće bez Evrope naredne sezone. Ako Bochum danas izgubi “preseliće” se u niži rang. Ekstremno važna utakmica za oba tima. I jedni i drugi su u krizi u poslednje vreme, pa je jasno zašto kladionice blagu prednost daju ekipi Bayer Leverkusena.

Bochum ima najgoru defanzivnu liniju u ligi, tako da će fokus igrača domaćeg tima biti prevashodno usmeren na odbranu svog gola. Jer u ovakvim duelima veoma često jedan gol bude odlučujući. Očekujemo veliku borbu na terenu i samtramo da će ipak individualni kvalitet gostujućih fudbalera biti presudan.

X2 & Manje od 4.5 gola @ 1,76

18:00 Fiorentina vs AS Roma, Italija 1

Za samo četiri dana AS Roma-u očekuje neuporedivo teža utakmica protiv Sevilla-e u Ligi Evrope. To znači da će Mourinho najverovatnije “izmešati karte” kako bi izbegao povrede najvažnijih igrača u timu, a to bi u mnogome moglo uticati na rezultat ovog meča.

Fiorentina imalo više vremena za pripremu utakmice protiv West Ham United-a, tako da je blaga prednost danas na njihovoj strani. Ipak, ovde će ritam meča zavisiti od ritma igrača gostujućeg tima, što po našem miššljenju znači da ovo neće biti previše interesantna utakmica.

Manje od 8.5 šuteva u okvir gola @ 1,87

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 15:30

Ukupni tečaj: 11,56 ( PREPORUKA JE SISTEM 2,3,4 / 4 )

Kladionica: 22BET

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske