Tiket dana – subota 27.06.2020

tiket dana

Vikend nam nudi veliki broj fudbalskih utakmica i smatramo da će biti prilično teško odlučiti se samo za nekoliko koje će ući u naš Tiket Dana. Ponekad je prilično teško isfiltrirati određeni broj utakmica, ali smo mi odlučili da sastavimo Tiket Dana od ponuđenih utakmica i ovo je naš izbor.

Kako ste navikli od našeg tima eksperata, mi svakodnevno radimo analize i tipove ponuđenih sportskih takmičenja, ali nakon velike potražnje od strane naših čitalaca, odlučili smo se da u našu ponudu besplatnih tipova uvrstimo i povremeno tiket dana koji će nuditi nekoliko zanimljivih i pre svega profitabilnih utakmica u kombinovanom tiketu.

Ovde moramo napomenuti, da mi i dalje verujemo da je jedini ispravan način ostvarivanja zarade na kladionicama, da se igraju singl opklade, ali svakako nemamo ništa protiv da se ponekad odigra i kombinovani tiket, sa razumnim ulogom, radi većeg uzbuđenja prilikom praćenja dnevnih tiketa.

Danas vam nudimo jedan tiket sa četiri utakmice, popularni 4-fold tiket u kome je potrebno da pogodite sve četiri utakmice kako bi vam tiket bio dobitan. Ukoliko želite da povećate svoje đanse za zaradom, a da pritom malo smanjite potencijalni dobitak, možete odigrati Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklade i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potreno je ostvariti svega dva pogodkta od četiri utakmice.

Evo naših predloga za Tiket Dana 27-28.02.2020. godine

LASK – Wolfsberger, Austrija Bundesliga, 28.06.2020

U strašnom tempu se igra Austrijska Bundesliga i gotovo svaka tri dana imamo nove utakmice. Nakon izrazito zanimljivog kola gde je LASK na gostovanju razmontirao Hartberg 5-1, a Wolfsberger na svom terenu pobedio Strum Graz rezultatom 2-0, ove dve ekipe se sastaju u derbiju ovog kola. Eventualnom pobedom Wolfsberger bi svakako mogao da „zakuva“ borbu za drugu i treću poziciju, te smatramo da će na ovom meču biti ozbiljne vatre. Posebno imajući u vidu da u poslednje dva kola LASK ima ozbiljnu pomoć sudija, moguće je da vidimo i penale, crvene kartone i slično. Zbog svega ovog smatramo da je najbolje na ovom susretu odigrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka) sa kvotom 1.57

GIF Sundsvall – Dalkurd, Sweden Superettan, 27.06.2020

Domaća ekipa je sasvim lepo krenula u ovoj sezoni i imaju već dve pobede, a ono što je bitnije za ovaj pick je činjenica da se radi o kvalitetnoj ekipi i stabilnom klubu, dok gosti dolaze na ovu utakmicu bez prvog golmana i najboljeg strelca ekipe. Takođe, ekipu Dalkurda je napustilo nekoliko bitnih igrača, i oni imaju ubedljivo najmlađi tim u ligi što se godina tiče, te mi smatramo da na ovom meču mora da se odigra:

Tip: GIF Sundsvall ML (da domaća ekipa pobedi na ovoj utakmici) sa kvotom 1.85

Lazio – Fiorentina, Italija Serie A, 27.06.2020

Lazio je odigrao u prošlom kolu jednu neverovatnu utakmicu, gde su do 55 minuta vodili 2-0 i na kraju uspeli da izgube od fantastične ekipe Atalante konačnim rezultatom 2-3. Imajući u vidu da jure Juventus u borbi za titulu i da je ostalo još dovoljno vremena da se Stara Dama pristigne, smatramo da nikako ne bi smeli da prosipaju bodove na svom domaćem terenu. Smatramo da Lazio ne bi smeo da izgubi na ovom meču te da je najbolje odigrati:

Tip: Lazio ML (Lazio da pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.57

Augsburg – RB Leipzig, Bundesliga, 27.06.2020

Poslednje kolo se igra u okviru Bundeslige, a na ovom meču domaća ekipe ne igra nizašta, pošto su uspeli da obezbede opstanak, dok RBL mora da ide na makar jedan bod, pošto teorijski mogu da ispadnu iz mesta za Ligu Šampiona sledeće sezone. Gledajući kako ove dve ekipe igraju od restarta, sasvim je jasno da se ovde mogu očekivati golova sa obe strane, te smatramo da na ovom meču treba odigrati:

Tip: Over 2.5 Goals & BTTS (da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od dva gola na utakmici) sa kvotom 1.72

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠI TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM 7.89 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 78.9 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Relevant news