Tiket dana – subota 28.08.2021

Dusan
28 kolovoza, 2021
573 Views
tiket dana

Subotom je na programu vecina sampionata, a nas izbor je danas pao na sampionate Madjarske i Nemacke. Odlucili smo se da opet tipujemo na golove, a ukoliko iskombinujete ova dva meca na listicu mozete ostvariti lep profit.

18:15 Ferencvaros – Debrecen

Ferencvaros je zbog svojih obaveza u kvalifkacijama za Ligu Sampiona do sada odigrao samo 2 meca u prvenstvu, i na skoru je od jedne pobede i jednog poraza. Na ta dva meca su postigli 5 a primili 3 gola.

U orvom kolu su porazeni od ekipe Kisvarde sa 2:1, a taj mec je prethodio prvom mecu treceg kola kvalifikacija sa Slavijom iz Praga. Posle eliminacije Ceskog tima usledio je drugi prvenstveni mec pobeda opet na svom terenu protiv ekipe Mezokovesda sa ubedljivih 4:1. U proteklih 7-8 dana su imali 2 teska meca protiv Young Boysa u plej of fazi kvalifikacija za Ligu Sampiona, i porazeni su oba puta sa 3:2, tako da ce svoju evropsku jesen provesti u Ligi Evrope.

Sigurno je da su ovi teski mecevi ostavili posledice na ekipu Ferencvarosa, a u goste im dolazi raspolozena ekipa Debrecena. Debrecen je uz ekipu Paksa golgeterski najraspolozeniji tim lige sa 10 postignutih i 8 primljenih golova na 4 meca. Sigurno je da ce danas pokusati da nametnu svoj ritam brze igre sa dosta sansi za gol, ali ocekujemo da ce ipak domacin stati na loptu i sigurnom igrom doci do pobede.

Izmedju dobrog napada i dobre odbrane, uvek prednost dajemo odbrani, pa ce tako biti i ovog puta. Stoperski tandem domacina Kovacevic – Blazic je verovatno u ovom trenutku najbolji u Madjarskoj ligi, i verujemo da ce i danas biti na visini zadatka. Ferencvaros je umoran a to bi trebalo danas da se vidi na terenu. Odlucili smo se za golove na ovom mecu, i ocekujemo ih manje od 3,5 danas.

TIP: Under 3,5 ( 1.75 ) 22bet

18:30 Bayern Munich – Hertha Berlin

Posle 2 odigrana meca Bayern je na skoru od jedne pobede i jednog remija, uz gol razliku 4:3. Posle kiksa koji se desio u prvom kolu na gostovanju Borusiji Menhegladbah, Bayern je nekako uspeo na svom terenu da savlada ekipu Kelna sa 3:2 u mecu punom amplituda.

Poveli su Bavarci tek u 50 minutu preko Lewandowskog, da bi Gnabry 9 minuta kasnije povisio na 2:0. Delovalo je da je mec resen, ali je Keln za 2 minuta uspeo da postigne 2 gola i rezultatski se u potpunosti vrati u mec. Spasio je Bavarce nove bruke Serge Gnabry, koji golom u 71. minutu doneo Bayernu prvu pobedu ove sezone.

Ima trener Nagelsmann razloga za brigu jer se Bayern od pocetka u prvenstvu prilicno muci, i morace da dodje do odredjenih promena. Prethodnih sezona smo navikli da Bayern resava pitanje pobednika u prvom poluvremenu, ali ove godine to nije slucaj.

Dansanji protivnik je bas po meri da se vrati preko potrebno samopouzdanje, i zapocne serija pobeda. Hertha je u prva dva kola pretrpela oba poraza, i primila vec 5 golova. U prvom kolu je Keln bio bolji sa 3:1, dok je pre 7 dana iz Berlina odneo bodove Wolfsburg pobedivsi sa 2:1.

Ako se po jutru dan poznaje, ove sezone cemo tim iz Berlina gledati u borbi za opstanak. Pobeda Bajerna se ne bi smela dovoditi pitanje, a mi mislimo da ce Bavarci prvi put ove sezone resiti sve nedoumice vec do poluvremena. Ocekujemo golove, i to najmanje 2 u prvom poluvremenu.

TIP: Over 1,5 goals First half ( 1.80 ) 22bet

UKUPNA KVOTA: 3.15
KLADIONICA: 22BET

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan