Tiket dana – subota 29.08.2020

Milos
29 kolovoza, 2020
446 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit.

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru različitih svetskih liga, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 29.08.2020. godine

Cruzeiro – America MG, Brazil Serie B, 30.08.2020

Ovo je utakmica koja na prvi pogled, ali i po mišljenju kladionica, ne bi trebala da vidi puno golova. Ipak, po našem mišljenju Cruzeiro će ove sezone biti perfektna ekipa za igru BTTS (da obe ekipe postignu pogodak), pošto imaju vrlo kvalitetnu ekipu, ali su spoj mladosti i iskustva. Veterani se umaraju, a mladi igrači greše češće, te mi smatramo da je ova ekipa odlična za igru na golove generalno. Zbog toga smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Over 2 Goals (da obe ekipe postignu dva ili više od dva gola) sa kvotom 2.05

Fortaleza – Bragantino, Brazil Serie A, 30.08.2020

Najviše puta smo do sada ove sezone gledali ekipu RB Bragantina u direktnim prenosima i možemo reći da su oni savršena ekipa za igru BTTS (obe ekipe postižu pogodak). U ranu nedelju igraju protiv ekipe Fortaleze, koju sa klupe vodi legendarni golman ekipe Sao Paulo, Rogerio Ceni. Ceni već dve godine radi odličan posao sa ovom ekipom, a domaći teren im je prava mala tvrđava. Imajući u vidu da je RB Bragantino vrlo opasna ekipa i da mogu gotovo svakom dati gol, a da je Fortaleza odlična na domaćem terenu, mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: BTTS (da obe ekipe postignu pogodak na ovom meču) sa kvotom 1.95

Urawa Red Diamonds – Oita Trinita, Japan J1 Liga, 29.08.2020

Retko kad igramo utakmice Japanske lige, ali ovu moramo ispratiti. Ozbiljan novac se slio u Aziji na pobedu domaće ekipe i kvote u svim kladionicama prilično padaju. Pravi razlog istog nismo uspeli da saznamo do sada, ali odlučili smo da pratimo “smart money” na ovom meču. Dakle, mi mislimo da je ovde najbolje odigrati da će domaća ekipa pobediti:

Tip: Urawa Red Diamonds -0.5 AH (da Urawa Red Diamonds pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.85

Tukums – Liepaja, Letonija Prva Liga, 29.08.2020

Letonska liga je meka i medina za golove, i vrlo često pada više od dva gola na meču. Upravo zbog toga smo odabrali utakmicu između Tukumas, koji u proseku igra utakmice sa 3.4 gola, dok Liepaja igra utakmice sa 3.3 gola po utakmici u proseku. Ove dve ekipe su već jednom igrale ove sezone i utakmice je završena rezultatom 2-2, te mi smatramo da je ovde najbolje odigrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola na ovom meču) sa kvotom 1.62

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI MAKSIMALNO 53.3 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Author Milos